icon

Kedy ustúpi bolesť hlavy po trhaní zubu múdrosti?

terka776
Dnes o 14:20

Ahojte dnes je to 7 deň čo mi trhali spodny zub múdrosti a trápi mna bolesť hlavy máte skúsenosti s týmto ? Kedy vám to odznelo alebo co vám pomohlo ? Ďakujem

anonym_57ca93
Dnes o 15:10

Daj si tabletku

cucana23
Dnes o 15:12

@terka776 7 dni je už dosť .Bolest by mala ustupovať .Stupnuje sa? Mala si to aj zasite? Ťahal to chirurg či bežný stomatológ?

terka776
autor
Dnes o 15:17
@cucana23

@terka776 7 dni je už dosť .Bolest by mala ustupovať .Stupnuje sa? Mala si to aj zasite? Ťahal to chirurg či bežný stomatológ?

@cucana23 bola som s tým na zubnej pohotovosti v Trnave a trhala mi to bežná zubárka 🙂 nemala som to zašite nie len mna trápi silná bolesť hlavy a za krkom..včera mna veľmi bolelo aj pri spanku dneska iba sem tam zaboli ale krk a hlava neuveriteľná bolesť

terka776
autor
Dnes o 15:18
@anonym_57ca93

Daj si tabletku

@anonym_57ca93 tabletka nieje riešenie 🙂

cucana23
Dnes o 15:44
@terka776

@cucana23 bola som s tým na zubnej pohotovosti v Trnave a trhala mi to bežná zubárka 🙂 nemala som to zašite nie len mna trápi silná bolesť hlavy a za krkom..včera mna veľmi bolelo aj pri spanku dneska iba sem tam zaboli ale krk a hlava neuveriteľná bolesť

@terka776 išlo to ľahko?nemas doma Aulin? Nemáš pulzujúci bolesť? V tom mieste? Vyslovene ta hlava boli? Môže to byt suché lôžko preto sa pýtam

terka776
autor
Dnes o 15:52
@cucana23

@terka776 išlo to ľahko?nemas doma Aulin? Nemáš pulzujúci bolesť? V tom mieste? Vyslovene ta hlava boli? Môže to byt suché lôžko preto sa pýtam

@cucana23 užívam antibiotiká co sa týka miesta ranky cítim úplne slabucku bolesť tak lieky od bolesti už neužívam len je predsa že som stále na kasovitej strave možno aj kvôli tomu ta hlava boli že by som mala precvičovať viac čeľusť len mna aj boli v krku takze je to pre mna dosť nekomfortne ešte jesť tuhsiu stravu