Bolesť hlavy pri dlhšej ceste vzadu u dcérky 5 rocnej
Ahoojte prosim vas stretol sa niekto z vas stym ze ked idem s dcerkou 5 ročnou dlhšiu cestu v aute mi povie ze ju boli hlavička vzadu za ocami …pri krátkych cestách po meste nie ale ked ideme dlhšiu cestu…doma vobec nikdy nic …len v aute…citala som ze to zvykne byt Kinetóza ze niekomu je zle niekoho boli hlava a tak…ale znepokojuje ma to…urcite sa spytam aj lekára ked pojdeme …ale nahodou ci to niekto ma alebo sa stym stretol…dakujem
isteže. kinetóza. len sa to neprejaví vracaním ale migrénou. ja to mám celý život ...
nabudúce keď pôjdete skús jej celú cestu priebežne dávať niečo jesť, napr. tie pufované kukuričné chrumky, tie dlhé, to viem že mamičky dávajú deťom - lebo to čo má rada, ale čo sa nezadusí ak by jej aj zabehlo ...
ako, môžeš to riešiť aj s pediatričkou, môže vás poslať na neurologiu urobia malej eeg, budeš mať istotu že to nie je nič vážnejšie ...
@miriam7979 mne je zle v aute.od mala dcera to po mme zdedila 7r takze robim to co mne robí dobre...
Trosku otvoriť okno nech pride čerstvý vzduch
Nesmie byt naoblieka a ak ideme dlhsie ako 30min vyzliekame.sa do mikiny
Pred.cestou nic mliecne ani džúsy
Nehrat sa nepozerat.dole najlepšie na cestu ;)
Aplus kinedryl berieme ;)
Cez leto musi ist klima ;)
isteže. kinetóza. len sa to neprejaví vracaním ale migrénou. ja to mám celý život ...
nabudúce keď pôjdete skús jej celú cestu priebežne dávať niečo jesť, napr. tie pufované kukuričné chrumky, tie dlhé, to viem že mamičky dávajú deťom - lebo to čo má rada, ale čo sa nezadusí ak by jej aj zabehlo ...
@biba_18 urcite sa spytam aj lekára ale asi to bude presne to co vy píšete lebo ju to neboli vobec mimo cestovania doma nikde len v aute na dlhšej ceste aaa presne to som si všimla ze ked papa zo staršou sestrou chrumky alebo nieco nesťažuje sa na hlavu …a mozem sa spytat to sa tak objaví zrazu? lebo začalo to od leta …nezvykneme chodit dlhšie cesty ale ked ideme tak vtedy aaa hned ako vystúpi po chvíľke hlava prestane bolieť…
@miriam7979 tak môže mať nejako narušené vnútorné ucho 🤷♀️nie je to nič vážne ale kozmonautka z nej asi nebude ☺️😉
@miriam7979 tak môže mať nejako narušené vnútorné ucho 🤷♀️nie je to nič vážne ale kozmonautka z nej asi nebude ☺️😉
@biba_18 a v lietadle to zvykne byt tiez? A ine nic nepomôže nato kinedril a tak? Lebo minule uz vravela ked sme mali mat dlhšiu cestu ze nechce ist lebo ju bude bolieť hlavička …
A dakujem ste ma ukludnila 🩶

@miriam7979 pripnem sa ak ma niekto skúsenosť. Mam 30 a od detstva to mam ako vaša dcéra. Neriešila som to ale zaujíma ma to. Po dlhsej ceste autom to končí u mňa tabletkou ak sedím vzadu. Vpredu ako spolujazdec to zvládam a aj ako sofer.