icon

Bolesti okolo pupku vystreľujúce do chrbtice?

Dnes o 15:55

Ahojte. Mam dlhodobo problem, ktory sa mi ozyva tak 1-2 krat do mesiaca, zvykne hlavne v case menstruacie a ovulacie (u mna bohuzial tazko povedat, kedze cyklus mam velmi nepravidelny). Od pupka vpravo akoby az v brusnej stene ma zaboli, akoby mi trhalo svaly/maso (inak to neviem popisat). Nie je to krc, nie je to ostra bolest, je to velmi zvlastne. Vzdy mi tato bolest vystreli dozadu do chrbtice, po par sekundach prejde. Nikdy neviem, kedy sa objavi, stane sa aj ked lezim, stojim, po jedle (myslela som,ze tam nieco moze byt) ale aj ked nepijem/nejem nic nejaky cas. Neviete, co by to mohlo byt? Na sono som bola pol roka dozadu, no vraj nic nevideli (ale mala som vraj zaplynene creva, takze nevideli poriadne). Ak mate s niecim z tohto skusenost a viete mi poradit, budem vdacna. Cakam na sono, no cakacia doba je mesiac. Uz som to riesila s gastro, gynekologom a nic

anonym_f03063
Dnes o 19:08

nemôžu to byť naozaj len plyny? Alebo naopak - od chrbtice,a nemá to nič spoločné s vnútornými orgánmi? Na ortopédii si bola? Ja mam niečo podobne. Už som to prestala riešiť lebo podla vyšetrení som v poriadku. Odsledovala som si, že ma to zvykne bolieť keď sa zle vyspím
@anonym_autor