Bronzový príbor do umývačky
Ahojte, viem, že bronzový či zlatý príbor (myslím farbu) nie je typicky vhodný do umývačky kvôli farbe, ale nemáte náhodou skúsenosť s kvalitným príborom bronzovej farby, ktorý vydrží aj umývačku a jej soli a kapsuly? Mám totiž prekrásnu rustikálnu zlato-bronzovú súpravu riadov a klasický strieborný príbor vôbec nevyzerá dobre, ďakujem 🙂
Ja mam zlaty pribor (nie za 30eur z Pepca ci pod.), ale kvalitny, drahsi. A moze ist do umyvacky, bolo to pisane v pokynoch, len je treba ho hned po skonceni cyklu vybrat a poutierat prip.kvapky. Ale castokrat sa stane, ze umyvacka skoncila, neboli sme doma a nemal to kto poutierat. Vtedy vidno niektore "ususene" kvapky. Ale pouzivam ho len v obdobi Vianoc, vtedy ide do umyvacky denno denne. Mame ho 4 roky a je stale krasny. S bronzovym skusenost nemam
@blondiee83 aká značka prosím? A teda žiadna strata lesku či trvalé fľaky a poškodenie zlatej farby?

Ja mam zlaty pribor (nie za 30eur z Pepca ci pod.), ale kvalitny, drahsi. A moze ist do umyvacky, bolo to pisane v pokynoch, len je treba ho hned po skonceni cyklu vybrat a poutierat prip.kvapky. Ale castokrat sa stane, ze umyvacka skoncila, neboli sme doma a nemal to kto poutierat. Vtedy vidno niektore "ususene" kvapky. Ale pouzivam ho len v obdobi Vianoc, vtedy ide do umyvacky denno denne. Mame ho 4 roky a je stale krasny. S bronzovym skusenost nemam