Skúsenosti s prácou v call centre pre firmu Greenvlot SK?
ahojte, mate niekto skusenost s pracou pre
Práca z domu - Telefonický operátor call centra
GREENVOLT SK s.r.o.
Je to dlhoročné call centrum. Čo sa týka práce, je to klasický telefonický predaj, čiže primárne budeš niečo ponúkať a tvoj príjem bude závislý na tom, ako úspešná budeš.
Práca je to na DPČ čiže dohoda (tá môže byť max 40 hodín mesačne) alebo živnosť. TPP (či na plný alebo skrátený úväzok) dávajú tým, ktorí pre nich pracujú dlho a sú úspešní.
Čiže ty si musíš zhodnotiť, či si typ na obvolávanie ľudí a ponúkanie um niečo telefonicky, či budeš v poriadku s tým, že 7 z 10 ti rovno položí.
@melanta dakujem. Hladam daco na doma, tak preto sa pytam.
Pozor, ak máš doma dieťa, tak počas toho, ako budeš volať, nemôžeš mu nič hovoriť ani ono tebe, čiže vtedy je potrebné mať o dieťa postarané. Tie hovory sa nahrávajú a aj ich supervizory reálne námatkovo počúvajú.
Ak musíš byť doma a nič iné teraz nemáš, tak to skús. Nestane sa nič horšie, ako že zistíš, že to nie je pre teba. A možno zistíš, že ti to pôjde.
Akoze na chvilku to podla mna moze byt fajn, ale urcite to nie je jedna z tych prac, ktore sa daju vykonavat dlhodobo. 🙈
Akoze na chvilku to podla mna moze byt fajn, ale urcite to nie je jedna z tych prac, ktore sa daju vykonavat dlhodobo. 🙈
@zupka33 nevadi, mne staci niekde zacat.
Ked mňa takýto núkači volajú, som na nich aj arogantná. Jednému som raz povedala, že keď nám dá zákazku, kúpime si to, čo ponúkal. Priprav sa na všetko.

Je to dlhoročné call centrum. Čo sa týka práce, je to klasický telefonický predaj, čiže primárne budeš niečo ponúkať a tvoj príjem bude závislý na tom, ako úspešná budeš.
Práca je to na DPČ čiže dohoda (tá môže byť max 40 hodín mesačne) alebo živnosť. TPP (či na plný alebo skrátený úväzok) dávajú tým, ktorí pre nich pracujú dlho a sú úspešní.
Čiže ty si musíš zhodnotiť, či si typ na obvolávanie ľudí a ponúkanie um niečo telefonicky, či budeš v poriadku s tým, že 7 z 10 ti rovno položí.