Ahojte , prvýkrát letíme lietadlom a tak sa chcem spýtať na jednu vec . Máme kúpene letenky cez ČEDOK a neviem ako je to z chekinom na letisku , či je spoplatnený ? Ak áno koľko asi € to stojí ? Čítala som niečo aj o online chek-ine ale to som v živote nerobila tak mám s toho nervy akurát .
Ďakujem za každú odpoveď
@merrymajer ked idete s cedokom, nerobi to vsetko za vas cestovka?
@merrymajer
stiahni si aplikáciu Ryanair, check in vôbec nie je ťažký, máš čísla leteniek?
Snad admin opravi ten nazov v nadpise, Ryener nema chybu
@merrymajer ahojky, nehľadajte odpovede na koníku ak idete cez cestovku, všetky pokyny vám musí dať písomne v predstihu... pri lete cez cestovku sú podmienky odlišné, aj čo sa týka batožiny, aj check-in-u... nespoliehajte sa na rady cudzích ľudí a hneď zajtra kontaktujte cestovku, inak sa vám môže stať, že na základe "dobrých rád " ani neodletíte...
… máte kúpené letenky s Ryanairom cez Čedok? to v tom máte celý zájazd alebo ako to funguje? Ešte som nepočúla aby CK prepredávala letenky nízkonákladoviek
Reyner znamená ryanair? Ak áno, tak check in na letisku stojí myslím 55 eur. Ryanair je lowcost, čiže letenká lacná, ale za všetko platíš vysoké poplatky. V tejto skupine si daj do vyhľadávania slovo ryanair a nájde ti množstvo diskusií ohľadom cien, batožiny atď.
https://www.modrykonik.sk/group/8892/