icon

Ako zmierniť bolesť po chirurgickom zákroku v ústach?

10. jún 2025

Ako dlho sa vam hojila rana po siti dasna? Som tyzden po,ale bolest je stale velka. Ledva nieco zjem. Zapalene to nevyzera byt,len to stale boli. Cim ste si ulavili od bolesti okrem liekov?

joesvk
10. jún 2025

Skús uvariť repíkový čaj a vyplachuj.

autor
10. jún 2025
@joesvk

Skús uvariť repíkový čaj a vyplachuj.

@joesvk Repikom vyplachujem. Prve dni mi kazali nevyplachovat. Vyplachujem asi od 4teho dna.

viestta
10. jún 2025

kup si Corsodyl na vyplachy

minenkaa
10. jún 2025

A bolia ta zošívané ďasná alebo to čo robili,lebo ja sim mala veľké operácie v ústach a lieky tak tri dni proti bolesti,po poslednej ani jednu tabletku som nepotrebovala a vyplachovanie som len prvé dni ústnou vodou na paradontózou ,potom už nič absolutne to nie je potrebné ,jedz mäkký stravu

autor
10. jún 2025
@minenkaa

A bolia ta zošívané ďasná alebo to čo robili,lebo ja sim mala veľké operácie v ústach a lieky tak tri dni proti bolesti,po poslednej ani jednu tabletku som nepotrebovala a vyplachovanie som len prvé dni ústnou vodou na paradontózou ,potom už nič absolutne to nie je potrebné ,jedz mäkký stravu

@minenkaa Zosivane dasna ma bolia. Ale mam aj rany okolo dasien,ktore vyzeraju ako poskriabane dasna. V ustach mam akoby ma niekto dobre zmlatil. Zubar bol riadny masiar,ten sa s tym neparal. Tlacil mi nastrojmi aj na okolite dasna.

minenkaa
10. jún 2025

Tak to je normálne ,tam je mali miesta ,ja môjho chirurga tiež volám mäsiar ale po týždni podľa mňa už je moc dlho aby boli veľké bolesti

msnesquik
10. jún 2025

No len ci to neni naozaj zapalene, za to, ze ty to nevidis, ndznamena, ze neni..isla by som k dr, ja som pri takychto velkych zakrokoch vzdy vyfasovala atb a hojilo sa krasne..a to mi vysekaval zub z kosti