Nežiadúce účinky lieku Citalec 10
Dobry den,dneska mi dal.obvodak tento lek a ja sa ho tak strasne bojim zacit brat.Bral to nekdo samotne bez cehokoliv jineho na upokojenie?Jsou nezadouci ucinky velmi hnusne?Jak dloiho trvaji nezadouci ucinky?Lekar mi tvrdi ze potom se nebudu cotit horsie a priznaky tam nejake nejsou.Vsade ctu ze jsou u kazdeho s takovych leku.Dakujem
to sú AD... to už ad predpísujú obvodní?
tak vedľ účinky môžu byť ale aj nemusia. zlepšenie stavu čakaj za 3-4 týždne.
po začatí liečby sa zvykne stav na istý čas zhoršiť, potom po istej dobe 3-4 týždne bude ok.
ak ti nedala oblbovák tak si kúp aspoň magnézium.
@deti95060810 zhorsi se jeste viac ako to bolo?Magnezium mam a oblbovak nie ze to je velmi prej navykove vsetko.Da se to prezit i bez oblbovaku?
ja ho uzivam tiez. zacne ti to zaberat az o mesiac cca. to ti nepovedal?
ja ho uzivam tiez. zacne ti to zaberat az o mesiac cca. to ti nepovedal?
@chlap321 ake nezadouci ucinky boli?Me povedal ze zabera tak 2-4 tyzdne.Na otazku ci mi.po nich nebude jeste vetsi zle mi.povedal ze nie.Nemozem si.dovolit bejt v horsom stave ako teraz mam deti a musim fungovat toho sa ja bojim.
@chlap321 ake nezadouci ucinky boli?Me povedal ze zabera tak 2-4 tyzdne.Na otazku ci mi.po nich nebude jeste vetsi zle mi.povedal ze nie.Nemozem si.dovolit bejt v horsom stave ako teraz mam deti a musim fungovat toho sa ja bojim.
@fonuska33 moje neziaduce ucinky sa ti asi nemozu stat kedze som chlap a ty nie, ale je to skor liek z kategorie.. je mi smutno idem sa prejst.. zabera to asi tym sposobom, ze vies ze z niecoho ti ma byt lepsie, tak tomu veris a je ti lepsie.. nieje to zrovna oblbovak.
@fonuska33 moje neziaduce ucinky sa ti asi nemozu stat kedze som chlap a ty nie, ale je to skor liek z kategorie.. je mi smutno idem sa prejst.. zabera to asi tym sposobom, ze vies ze z niecoho ti ma byt lepsie, tak tomu veris a je ti lepsie.. nieje to zrovna oblbovak.
@chlap321 bral jste k tomu i neco na uklidneni?
@chlap321 bral jste k tomu i neco na uklidneni?
@fonuska33 vzhladom na to ze toto je na ukludnenie tak uz nie, ale pokial viem uplne na zaciatku na ten mesiac kedy to neucinkovalo este tak davaju aj iny liek nieco na S tusim. ten sa uzival prvych 30 dni a potom ucinkovalo toto, ale neboj bude leto a slnko svietit a nebudes potrebovat ani citalec.
@fonuska33 vzhladom na to ze toto je na ukludnenie tak uz nie, ale pokial viem uplne na zaciatku na ten mesiac kedy to neucinkovalo este tak davaju aj iny liek nieco na S tusim. ten sa uzival prvych 30 dni a potom ucinkovalo toto, ale neboj bude leto a slnko svietit a nebudes potrebovat ani citalec.
@chlap321 dali se vam jinak zvladnut prve tydny kdy jsou ty nezad.ucinky?ja se bojim ze budem trpiet jeste viac ako teraz.
@chlap321 dali se vam jinak zvladnut prve tydny kdy jsou ty nezad.ucinky?ja se bojim ze budem trpiet jeste viac ako teraz.
@fonuska33 liek zacne ucinkovat asi o mesiac a neverim ze spoznas rozdiel ze ucinkovat zacal, ja som to spoznal tym ze sa zlepsilmoj sexualny apetit proti casom kedy mi vraveli ze je to depresiou. nebojte, nerieste to. vybehnite na slniecko, alebo si najdite nejakeo noveho chlapa ci nejaku zalubu a bude dobre

to sú AD... to už ad predpísujú obvodní?
tak vedľ účinky môžu byť ale aj nemusia. zlepšenie stavu čakaj za 3-4 týždne.
po začatí liečby sa zvykne stav na istý čas zhoršiť, potom po istej dobe 3-4 týždne bude ok.
ak ti nedala oblbovák tak si kúp aspoň magnézium.