Ako zmierniť podráždenie po vystrihovaní nechtu?
Vystrihla som si zarasteny tŕň nechtu na palci a citim palenie čo si na to dať čo vám najlepšie pomohlo aby to podráždenie do rana sa trochu zlepšilo?
Framykoin a môžeš ho dať aj "len-tak", alebo aj Ialugen plus krém 👌
@anonym_autor Framykoin
ialugen - z vlastnej skusenosti mozem len odporucat
Na uvod by som to preliala dezinfekciou, napriklad Betadine, nechala na noc oddychnut a rano podla situacie prekryla aj framykoinom, na den dva ak by to vyzeralo na zacervenanie a zacinajuci zapal, atb to sice je, ale posobi lokalne
@anonym_autor betadine som si davala
Aloe vera, odrezať z kvetu a priložiť tou stranou, kde je šťava, zaviazať.
Ideálne je potrieť to nejakou dezinfekciu a po preschnutí priložiť náplasť s ichtamolovou masťou.
Betadine hoji
Ak si to dobre vystrihla uz do 2dni sa to stiahne, ties som tak operovala,myslela som ze odpadnem od bolesti ale uz rano bolo jasne ze sa podarilo, dala som si na to ocnu mast, nic lepsie som nenasla doma
@anonym_autor betadine a framykoin mast . Dcéra mala zarastený a chodila k perikurke a len toto mala používať . Pomohlo
Cajovnik.
Dala som si mast framykoin pomohlo bolest uz len trochu len opuch este je a akoby taka vodicka bez hnisu. Myslim ze som si tam poriadne presla kliestikmi a neostalo tam nic. Boze az mam depky jak dlho to uz riesim chirurgia pedikura atd. a stale sa to vracia

uprimne, framykoin. ale je to atb, cize by sa nemalo davat len tak