icon

Ako zmierniť podráždenie po vystrihovaní nechtu?

9. júl 2025

Vystrihla som si zarasteny tŕň nechtu na palci a citim palenie čo si na to dať čo vám najlepšie pomohlo aby to podráždenie do rana sa trochu zlepšilo?

deedol
9. júl 2025

uprimne, framykoin. ale je to atb, cize by sa nemalo davat len tak

anonym_ad3004
9. júl 2025

Framykoin a môžeš ho dať aj "len-tak", alebo aj Ialugen plus krém 👌

jasminia
Autor odpoveď zmazal
jasminia
9. júl 2025

@anonym_autor Framykoin

inga93
9. júl 2025

ialugen - z vlastnej skusenosti mozem len odporucat

danieli
9. júl 2025

Na uvod by som to preliala dezinfekciou, napriklad Betadine, nechala na noc oddychnut a rano podla situacie prekryla aj framykoinom, na den dva ak by to vyzeralo na zacervenanie a zacinajuci zapal, atb to sice je, ale posobi lokalne

balerina2025
9. júl 2025

@anonym_autor betadine som si davala

lukbe
9. júl 2025

Aloe vera, odrezať z kvetu a priložiť tou stranou, kde je šťava, zaviazať.

roja01
9. júl 2025

Ideálne je potrieť to nejakou dezinfekciu a po preschnutí priložiť náplasť s ichtamolovou masťou.

mariynka
9. júl 2025

Betadine hoji

eeffka
9. júl 2025

Ak si to dobre vystrihla uz do 2dni sa to stiahne, ties som tak operovala,myslela som ze odpadnem od bolesti ale uz rano bolo jasne ze sa podarilo, dala som si na to ocnu mast, nic lepsie som nenasla doma

p.j.jacky
9. júl 2025

@anonym_autor betadine a framykoin mast . Dcéra mala zarastený a chodila k perikurke a len toto mala používať . Pomohlo

mandzula
9. júl 2025

Cajovnik.

autor
10. júl 2025

Dala som si mast framykoin pomohlo bolest uz len trochu len opuch este je a akoby taka vodicka bez hnisu. Myslim ze som si tam poriadne presla kliestikmi a neostalo tam nic. Boze az mam depky jak dlho to uz riesim chirurgia pedikura atd. a stale sa to vracia