Prírodné prostriedky proti komárom

hanka_b_151
30. jún 2025

Viete poradit nieco ucinne na komare na prirodnej baze? Totiz prespavam v nocnych sluzbach v nemocnici samozrejme bez klimatizacie bez sietok a v noci ma idu zozrat komare, zo sluzby vzdy aspon 6 stipancov. Nechcem ten raid do zastrcky ked si citam co je to za svinstvo, len neviem ci prirodne nieco bude tak silne a ucinne... nemam casovu kapacitu sa tam potierat levandulou a pod.

jaskolka
30. jún 2025

Možno skúsiť tie sviečky proti hmyzu,ale zase to tiež nie je bezpečne,aby boli bez dozoru. B komplex ešte niekde odporúčajú užívať,ale či to pomôže, neviem...veď skús repelentom sa natrieť na začiatku služby,a uvidíš,či to pomôže.

nikasmile
30. jún 2025

@hanka_b_151 thermacell 🔝

hiro
30. jún 2025

Toto máš prírodné.

aalt
1. júl 2025
@hiro

Toto máš prírodné.

@hiro neviem o tom, ze by to komarov lakalo. To funguje na muchy, mole ... Komar ide za dychom, za vydychovanym CO2, nie za svetlom. Za mna proti komarom nefunguje prirodne nic. Nastriekaj sa repelentom. Tie do zasuvky som tiez nemal rad.

hiro
1. júl 2025
@aalt

@hiro neviem o tom, ze by to komarov lakalo. To funguje na muchy, mole ... Komar ide za dychom, za vydychovanym CO2, nie za svetlom. Za mna proti komarom nefunguje prirodne nic. Nastriekaj sa repelentom. Tie do zasuvky som tiez nemal rad.

@aalt Jasne dokonalé to nie je, asi musia letieť blízko aby sa nalákali ale mŕtvych komárov tam mám dosť. Ešte si chcem kúpiť tú tenisovú raketu, už ich mám plné zuby 😅

aalt
1. júl 2025
@hiro

@aalt Jasne dokonalé to nie je, asi musia letieť blízko aby sa nalákali ale mŕtvych komárov tam mám dosť. Ešte si chcem kúpiť tú tenisovú raketu, už ich mám plné zuby 😅

@hiro mam nieco podobne, pouzivane zatial iba v interieri. V lete zbludile muchy na jesen vinne musky, ale komara som tam este nemal. Ale dnu ich mame fakt len vynimocne. Tu raketu som uz tiez obzeral.