icon

Ako sa pripraviť na ČSOB beh v Bratislave?

2. apr 2025

Ahojte. Ide niekto z vás behať tento víkend do BA ČSOB maraton konkretne 10km trať v sobotu?
Prihlásila som sa a síce beham už roky,tak nepravidelne a tým že mam nadvahu sa aj mierne hanbím :( už som bola v minulosti na súťažnych 10km behoch a dav ma stale potiahol ale i tak mám strach že skončím posledná alebo po limite :( chcela by som to dať za 1:05-1:10 hodinu
Ako si to viac užívať? Ako vydržať s čo naj časom? Má sa behať popri Dunaj.

autor
2. apr 2025

U nas zvyknem behať menej tak 7-8km občas 6, ibčas 10

enmery
3. apr 2025

Ja nebehám. Ale poviem Ti, že aj keby si skončila po limite tak čo?XY ľudí sedí doma a nevedia za týždeň ani povysávat a ty ideš behať. Robíš to pre seba, na všetko ostatné sa vyprdni. Robíš si zbytočne sama v hlave problémy, ktoré nikto nerieši-ani keď skončíš po limite. Dala by si to tak či tak ako pani, už len tým, že tam ideš.🫡

veronka1996
3. apr 2025

Ak to dáš aj s nadváhou do 1:10, potom si super, to je parádny výkon. Ja mám takmer ideálnu váhu, behávam a vlani som 10km dala za 57 minút s vypätím všetkých síl. To nie je teda o triedu lepší výkon.

autor
3. apr 2025

@veronka1996 dúfam no 😄 ako pozerala som listiny a boli aj časy 1:20 😄 56min som dala pred 4 rokmi keď som mala menej kg ale zas som viac behala

karolinakr
3. apr 2025

ja budem stát na Ružinovskej a budem ti tlieskať, neboj 🙂 podarena, ako sa bojiš..a pojdete Dunaj cez mesto na koniec Ružinovskej a naspäť či kade? Dopravny podnik dal nejakú výluku v nedeĺu či sobotu?

autor
3. apr 2025

@karolinakr netuším nie som z BA 😁 čiže poznam iba zakladne body .. ale isto všetko bude na stranke

karolinakr
5. apr 2025

No ako si dopadla? Pochváĺ sa! určite si nebola posledná..🏃‍♀️

autor
6. apr 2025

@karolinakr niee 1:04 čas cca ❤️❤️❤️ som na seba hrdá
Ako bol to boj a v duchu som nadavala lebo mi bolo mega teplo a fakt vysoké tepy dala som do toho všetko 😄 už som potom šla takym štylom že 700metrov beh a cca 50 metrov rychla chodza a bola som sklamana zo seba že ini nechodili ale len spomalili beh keď nevladali 😌 ale mala som pocit že som šla pomaly ale tempo cca 6:25😄

karolinakr
6. apr 2025

tak super 👏

veronka1996
6. apr 2025

Ja tesne nad hodinku, ako súčasť maratónskej štafety. Zaskočila som na poslednú chvíľu za kolegu, ktorý ochorel. Ešte som stihla pekné slniečko ako prvá v štafete, kolegovia po mne to mali horšie. Takže za mňa super!

autor
6. apr 2025

@veronka1996 si úžasná gratulujeem 😍

karolinakr
Autor odpoveď zmazal