Curaprox kefky: Skúsenosti a odporúčania pre ultra soft variantu
Ahojte baby, doteraz som používala obyčajné kefky z drogérie, ale zubárka mi vynadala, že si deriem ďasná a kázala mi kúpiť túto Curaprox 5460. Nie je to dako moc mäkké? Mám pocit, že si tie zuby poriadne nevyčistím. Tiež ma zaujíma, či sa vám tie štetinky dako rýchlo nerozstrapkajú, lebo jedna stojí skoro päť eur.
No nemôžeš tlačiť na kefku pri umývaní lebo si scuchas sklovinu preto lekári odporúčajú mäkké kefky 🙂 nemôžeš tlačiť a kefku treba meniť každý mesiac. Ja tlačím na kefku a znicim ju za mesiac, manžel tak netlačí a má ju dlhšie nerozsrrapatenu až mu ju musím meniť ja 😅
Kupujem len tie. Ty asi veľmi tlacis na zuby a ďasna. Kefku máš meniť každé 3 mes. Toľko ti vydrží
Ahoj, pouzivame tieto tiez roky. Treba aj spravnu techniku plus docistit zuby napr.nit, kefka, syromcek, jednozvazkova
@anonym_autor sú dobré, ale zbytočne drahé, a skoro saa zničia, používam tejto značke viac druhov, aj jednozvazkova, ultra soft je ok
Trochu lacnejšia varianta sú kefky z dr.maxa, tuším je to značka Pro32. Sú takmer rovnaké ako Curaprox.

My pouzivame len tieto uz roky rokuce. Povlak nie je hrdza, netreba ho tak silno drhnut. Stetinky sa rychlo strapkaju vtedy, ked silno tlačíte. Tiez nechapem, keď vám to sama doktorka odporuči, potrebujete pisat na MK? Si myslite, ze si vymysla?😄