Ahojte, tie ktoré cvičíte doma - aké videa na YT si pustate? Ktoré mate obľúbené? Chcem s niečím začať ale neviem s čím som stihla, nejde mi o nejaké velke chudnutie - stačí mi dole kilo z brucha a stehien
ale celá som taká mlandrava, mäkká
chcelo by to hlavne spevniť...a teda zhodiť trochu z toho brucha najmä (momentálne si dosť idem na sladkostiach, plánujem to už obmedzit). Tak mi napíšte co vás baví, nech nájdem niečo vhodne aj pre seba
ďakujem
to len čo nájdeš. skúsiš a čo sa ti zapáči… mne sa páčilo dosť cvičenie s chloe ting, lebo je taká zlatunká. to je také cvičenie s vlastnou váhou.. na začatie cvičenia celkom fajn, neskôr mi už bolo málo…
na zadok a nohy sa mi páči koboko fitnes
a s činkami mám rada petra genco…
a na brucho s diankou hô chi
aj so zoricou, celý zoralates mám rada…
suhlasim s chleo ting, ma aj super stanku, neplatenu, kde si vies vybrat hocijaku chalenge (napr 2 tyzdnovu), mas tam potom na kazdy den videa, pise ti aj ake dni si mas dat pauzu...cvicila som ju naposledy asi polroka dozadu ale fuuha asi sa k nej vratim :D
epic program ...ma aj viac serii v jednej je 50 videi
Ja podla nalady a casu a energie. Niekedy je to HIIT, inokedy strecing alebo silovy trening bez kardia... Celkovo mam rada intenzivnejsie cvicenie v porovnani s hodinovymi ale kazdemu sadne nieco ine nevyskusas-nevies. Ja tiez som tak na zaciatku skusala paradoxne videa, co som myslela ze mi sadnu mi nesadli vobec.