Cvičenie - najlepšie videá na YouTube

lili205
29. apr 2025

Ahojte, tie ktoré cvičíte doma - aké videa na YT si pustate? Ktoré mate obľúbené? Chcem s niečím začať ale neviem s čím 😃 som stihla, nejde mi o nejaké velke chudnutie - stačí mi dole kilo z brucha a stehien 😃 ale celá som taká mlandrava, mäkká 🙈 chcelo by to hlavne spevniť...a teda zhodiť trochu z toho brucha najmä (momentálne si dosť idem na sladkostiach, plánujem to už obmedzit). Tak mi napíšte co vás baví, nech nájdem niečo vhodne aj pre seba 😁ďakujem

nynia
29. apr 2025

Ja podla nalady a casu a energie. Niekedy je to HIIT, inokedy strecing alebo silovy trening bez kardia... Celkovo mam rada intenzivnejsie cvicenie v porovnani s hodinovymi ale kazdemu sadne nieco ine nevyskusas-nevies. Ja tiez som tak na zaciatku skusala paradoxne videa, co som myslela ze mi sadnu mi nesadli vobec.

biba_18
29. apr 2025

to len čo nájdeš. skúsiš a čo sa ti zapáči… mne sa páčilo dosť cvičenie s chloe ting, lebo je taká zlatunká. to je také cvičenie s vlastnou váhou.. na začatie cvičenia celkom fajn, neskôr mi už bolo málo…
na zadok a nohy sa mi páči koboko fitnes
a s činkami mám rada petra genco…
a na brucho s diankou hô chi 😔
aj so zoricou, celý zoralates mám rada…

lila246
29. apr 2025

suhlasim s chleo ting, ma aj super stanku, neplatenu, kde si vies vybrat hocijaku chalenge (napr 2 tyzdnovu), mas tam potom na kazdy den videa, pise ti aj ake dni si mas dat pauzu...cvicila som ju naposledy asi polroka dozadu ale fuuha asi sa k nej vratim :D

really8
30. apr 2025

@lili205 heather robertson

3petka
30. apr 2025

@lili205 ja si púšťam growningananas teraz som už prešla na cvičenie s činkami.
Dávnejšie som cvičila s heather Robertson ale nemala som take výsledky ako keď dávam ananásku.

purple_wolf
30. apr 2025

epic program ...ma aj viac serii v jednej je 50 videi