Daňový bonus a daňová kontrola
Dobrý večer, kto ešte nedostal daňový bonus ? Mne prišla daňová kontrola povedali mi že o dva alebo tri mesiace pôjdem znova . Že vraj to môže trvať aj rok .
Dobrý akože rok ? to na čo toľko čakať?
Aký dôvod môžem mať aby som nemohla dostať?
Dobrý akože rok ? to na čo toľko čakať?
Aký dôvod môžem mať aby som nemohla dostať?
@deniskaybvz To ani ja netuším 🤷ešte sa mi ani neozvali. Vôbec ani neviem kedy peniažky dostanem.
Prosím vás čo od vás pýtali a čo vraveli ?
Prosím vás čo od vás pýtali a čo vraveli ?
@deniskaybvz
Faktúry (prijaté aj vystavené) –
Účtovné výkazy .
Daňové priznania k dani z príjmov aj k DPH.
Potvrdenia o doručení podaní – všetky dokumenty, ktoré daňový subjekt odovzdal daňovému úradu.
Dodacie listy – doklady potvrdzujúce dodanie tovaru alebo služieb.
Protokoly o prijatí a preprave – dôležité najmä pre podnikateľov, ktorí obchodujú s hmotným tovarom.
Pokladničné doklady – všetky hotovostné transakcie musia byť riadne zdokumentované. A pýtali sa úplne na všetko čo som robila , kde , o koľkej som začala a končila. Ako som chodila do práce, proste úplne na všetko.
Ďakujem veľmi pekne
Dobrý chcem sa spýtať robili sme daňový bonus na detí a teraz riešime daňovú kontrolu
Chcem sa spýtať či nám môžu peniažky strhnúť za sociálnu poisťovňu keď tam je priateľ dlžný ? Ďakujem za každé info .
Dobrý chcem sa spýtať robili sme daňový bonus na detí a teraz riešime daňovú kontrolu
Chcem sa spýtať či nám môžu peniažky strhnúť za sociálnu poisťovňu keď tam je priateľ dlžný ? Ďakujem za každé info .
@deniskaybvz nie, nemôžu a ma aj nejaké exekúcie? A peniažky vám budú vyplatene na účet?
Áno na účet

Je teraz vela kontrol na daňové bonusy… najprv musia ukončiť kontrolu, potom budu vyplácať