icon

Daňový bonus a daňová kontrola

10. máj 2025

Dobrý večer, kto ešte nedostal daňový bonus ? Mne prišla daňová kontrola povedali mi že o dva alebo tri mesiace pôjdem znova . Že vraj to môže trvať aj rok .

babushkaem
11. máj 2025

Je teraz vela kontrol na daňové bonusy… najprv musia ukončiť kontrolu, potom budu vyplácať

deniskaybvz
9. jún 2025

Dobrý akože rok ? to na čo toľko čakať?
Aký dôvod môžem mať aby som nemohla dostať?

autor
9. jún 2025
@deniskaybvz

Dobrý akože rok ? to na čo toľko čakať?
Aký dôvod môžem mať aby som nemohla dostať?

@deniskaybvz To ani ja netuším 🤷ešte sa mi ani neozvali. Vôbec ani neviem kedy peniažky dostanem.

deniskaybvz
10. jún 2025

Prosím vás čo od vás pýtali a čo vraveli ?

autor
10. jún 2025
@deniskaybvz

Prosím vás čo od vás pýtali a čo vraveli ?

@deniskaybvz
Faktúry (prijaté aj vystavené) –
Účtovné výkazy .
Daňové priznania k dani z príjmov aj k DPH.
Potvrdenia o doručení podaní – všetky dokumenty, ktoré daňový subjekt odovzdal daňovému úradu.
Dodacie listy – doklady potvrdzujúce dodanie tovaru alebo služieb.
Protokoly o prijatí a preprave – dôležité najmä pre podnikateľov, ktorí obchodujú s hmotným tovarom.
Pokladničné doklady – všetky hotovostné transakcie musia byť riadne zdokumentované. A pýtali sa úplne na všetko čo som robila , kde , o koľkej som začala a končila. Ako som chodila do práce, proste úplne na všetko.

deniskaybvz
10. jún 2025

Ďakujem veľmi pekne

deniskaybvz
28. jún 2025

Dobrý chcem sa spýtať robili sme daňový bonus na detí a teraz riešime daňovú kontrolu
Chcem sa spýtať či nám môžu peniažky strhnúť za sociálnu poisťovňu keď tam je priateľ dlžný ? Ďakujem za každé info .

autor
28. jún 2025
@deniskaybvz

Dobrý chcem sa spýtať robili sme daňový bonus na detí a teraz riešime daňovú kontrolu
Chcem sa spýtať či nám môžu peniažky strhnúť za sociálnu poisťovňu keď tam je priateľ dlžný ? Ďakujem za každé info .

@deniskaybvz nie, nemôžu a ma aj nejaké exekúcie? A peniažky vám budú vyplatene na účet?

deniskaybvz
28. jún 2025

Áno na účet