icon

Ako zdokladovať prestup dieťaťa na inú školu pri žiadosti o daňový bonus?

Včera o 20:39

Dobrý večer chcela by som sa opýtať teraz ma napadlo podala som si žiadosť na vrátenie daňového bonusu na syna ktorý za rok 2025/2026navstevuje strednú školu ale prestúpil na inú školu čiže musím zdokladovať tiež aj že od januára do júna 2025 navštevoval inú školu ? Školský rok 2024/2025 mal 17 prestúpil od septembra 2025 na inú školu ďakujem za info .

lenocka137
Dnes o 13:43

@anonym_autor dobrý deň, aj v jednej aj v druhej škole sa dá vypýtať potvrdenie o návšteve školy...

anonym_2f57af
Dnes o 13:50

@anonym_autor Potvrdenie o návšteve školy si stiahnete z edupage

autor
Dnes o 14:21

Veď ja to viem ale či je to potrebné veď pred rokom mal z tej prvej školy dokladovanie že navštevuje ju ale bol prestup či je nutné aj nová škola aj stará škola potvrdenie

anonym_2f57af
Dnes o 14:23
@anonym_autor

Veď ja to viem ale či je to potrebné veď pred rokom mal z tej prvej školy dokladovanie že navštevuje ju ale bol prestup či je nutné aj nová škola aj stará škola potvrdenie

@anonym_autor Potrebuje každý školský rok, lebo už nemá povinnú školskú dochádzku

lenocka137
Dnes o 14:25
@anonym_autor

@anonym_autor potrebujete doložiť za každý rok...