Ako zdokladovať prestup dieťaťa na inú školu pri žiadosti o daňový bonus?
Dobrý večer chcela by som sa opýtať teraz ma napadlo podala som si žiadosť na vrátenie daňového bonusu na syna ktorý za rok 2025/2026navstevuje strednú školu ale prestúpil na inú školu čiže musím zdokladovať tiež aj že od januára do júna 2025 navštevoval inú školu ? Školský rok 2024/2025 mal 17 prestúpil od septembra 2025 na inú školu ďakujem za info .
@anonym_autor Potvrdenie o návšteve školy si stiahnete z edupage
Veď ja to viem ale či je to potrebné veď pred rokom mal z tej prvej školy dokladovanie že navštevuje ju ale bol prestup či je nutné aj nová škola aj stará škola potvrdenie
Veď ja to viem ale či je to potrebné veď pred rokom mal z tej prvej školy dokladovanie že navštevuje ju ale bol prestup či je nutné aj nová škola aj stará škola potvrdenie
@anonym_autor Potrebuje každý školský rok, lebo už nemá povinnú školskú dochádzku
@anonym_autor potrebujete doložiť za každý rok...

@anonym_autor dobrý deň, aj v jednej aj v druhej škole sa dá vypýtať potvrdenie o návšteve školy...