icon

Kedy kúpiť detské inteligentné hodinky pre prváka?

9. apr 2026

Ahojte, budem mat prvaka. Oplati sa kupovat tie detske inteligentne hodinky alebo radsej az v tretom-stvrtom rocniku? Nebude chodit sam zo skoly, je to dost daleko. Tak si nie som ista, ci by ich vyuzil.

anonym_a99ad7
9. apr 2026

@anonym_autor u nás sú zakázané na prvom stupni. Netuším ako to odkontoluju, ale boli sme na začiatku prvého ročníka upozornení na to, že ak dieťa príde s nimi musí ich odovzdať a dostane ich až po skončení vyučovania /družiny

anonym_4b98b5
9. apr 2026

Ahoj, je to úplne zbytočne. Bude mať čo robiť so zmenou prostredia, novými povinnosťami, hodinky syna zbytočne rozptýlia. Môj syn je druhak, nema mobil ani hodinky a ani najbližšiu dobu neplánujeme.

anonym_13fdfe
Včera o 05:18

Najskôr na druhý stupeň, malé dieťa ich nepotrebuje. Vo väčšine škôl sú aj zakázané.

cibinka18
Včera o 06:30

my sme mali detske so sim kartou, teda bez mobilu bolo dieta, tie su ticho, kym ty nezavolas, tiez dieta dochadza, prvy raz cesta domov vystupil na inej zastavke, nie tam kde mal a ja som nevedela kde je.... takze pre toto dostal hodinky, sice mi sli na nervy, lebo ich bolo treba nabijat kazdy den, ale ucel plnili, ak ich aj zoberu v triede a po vyucovani daju, kupila by som

osvali
Včera o 08:17

Kľudne aj teraz. Hodinky vieš nastaviť, aby slúžili len ako hodinky, v podstate blokneš to, aby boli smart, ale ty stále vidíš polohu a všetko cez aplikáciu. Takže v škole s tým problém potom nie je. My máme dobrú skúsenosť s hodinkami Carneo.

malalienka85
Včera o 08:45

Môj dostal v druhom ročníku pod 🎄niekedy chodí už sám zo školy a hlavne chodia s kamošmi po vonku tak je to logické 🙂 prváčik ešte nepotrebuje