icon

Must-haves z Dm drogérie

bambi3310
11. máj 2025

Ahojtee!

Chcem sa Vás opýtať aké MustHaves používate z Dmky Vy. Hlavne by som chcela poradiť nejaké dobré samoopalovaký, ak máte skúsenosť aj s inou dorgérkou tak kľudne napíšte.

Ďakujem😌

veltraud
11. máj 2025

@bambi3310 sice nie opalovaky, ale moje must have: modra vodicka na vodny kamen, 5 vratvovy toaletak, velke vreckovky v krabicke, nano houbicky, holiaci strojcek a ziletky, sumive vitaminy, caje, tabletky do umyvacky, praci gel, difuzery so spajlami, sacky do kosa. Takze skor domacnost. A potraviny

koniarova
11. máj 2025
@veltraud

@bambi3310 sice nie opalovaky, ale moje must have: modra vodicka na vodny kamen, 5 vratvovy toaletak, velke vreckovky v krabicke, nano houbicky, holiaci strojcek a ziletky, sumive vitaminy, caje, tabletky do umyvacky, praci gel, difuzery so spajlami, sacky do kosa. Takze skor domacnost. A potraviny

@veltraud ktorý difuzer prosím používaš?

viestta
11. máj 2025

saponat na riad, za mna uplne najlepsi pomer cena - vykon, zo vsetkych na trhu.Ten kupujem len tam. Potom prasok do umyvacky, ten dostal len v DM alebo v Kauflande. Pinzeta na obocie .

grace55
11. máj 2025

@bambi3310 tablety do umývačky, vložky Jessa, tablety do WC, všetky možné eko cistiace prostriedky a tiež tie ich Denkmit, kozmetika Allnatura, pamlsky pre psov a určite je toho viac, len si teraz nespomeniem.

gocrazy
12. máj 2025

Vlhceny toal.papier ultra sensitive, sprchovy gel ultra sensitive, dezinfekcny spray, dezinfekcna avivaz

vani190493
12. máj 2025

@bambi3310 vlhčené obrúsky babylove , vrecia do koša, ovocné pyré dm bio , papierové obrúsky babylove, tablety na zmakcenie vody.

margitaf
12. máj 2025

Osviežovač resp pohlcovac pachu ,modrý sprej menší formát a je to pre zvieracie smrady ale je úplne super,to prekryje všetko,keď sa chlap vyloží,kocur ,dieťa (ja teda kakam fialky zejo 😃)lepky na nos ,masky,zlcove mydlo,modré tablety do držiaka do záchoda ,náhradná náplň do toho osviežovača s paličkami ,vydrží to na tri krát santalove drevo a voľačo ,a odvapnovac do kávovaru taká žltá flasa ,aj taká čistiaca pena na gril v takom vysokom spreji to je tiež dobre a inak ,je tam viac užitočných veci

jam29
13. máj 2025

Dent mint- sprej na osvieženie pachu šiat + vyrovna, akoby prebehli pokrčené veci..
A taktiež sprej na škvrny.
Úplná pecka

labky613
23. jún 2025

@bambi3310 Za mňa vložky Jessa, Ziaja uhorkový pleťový krém, Balea waschgel na pleť a parfém od značky SPIRIT. top