Ti, co chodite na dovolenky autom, napr v lete chorvatsko, taliansko, kupujete si v cestovnom poisteni aj asistencne sluzby pre vozidlo? Alebo idete bez a ked nejaka havaria, porucha auta, riesite to vsetko sami z vlastneho vrecka?
Vzdy mame poistenie. Bez toho ani necestujem a posledne roky v generali na zaklade dobrych referencii od znamych,ktori uz museli riesit poistne udalosti v zahranici a vyuzili aj asistenciu.
Urcite asistencne sluzby. Taka repartiacia vozidla tiez nie je najlacnejsia. My napriklad spolupracujeme s europ assistance a zatial boli od klientov dobre odozvy.
vždy aj asistenčné služby…
Ak nemáš asistenčné služby v rámci PZP alebo havarijného poistenia, tak si ich zaplať v rámci cestovného poistenia. Je to len pár eur, ale môže ti to ušetriť stovky eur.
@chrobak7 uvazujem ako to spravit, lebo cestujeme teraz (nie autom) a v lete autom. Lepsie vychadza kupit celorocne poistenie ( a nie dvakrat kratkodobe na tyzden) , ibaze akonahle k celorocnemu pridam auto, tak je to plus dalsich 90 euro. Nedaju sa asistencne sluzby k autu kupit osobitne? Ze by som kupila celorocne poistenie pre 3 osoby a k autu asistencne sluzby len na ten jeden tyzden v lete.
máme asistančné služby v rámci PZP a havarijneho.
Da sa osobitne cez europ assistance, ktorych som spominala vyssie, aj kratkodobo.
@lenka2813 uz som to nasla, dakujem, kupim to od nich
Vždy máme uzatvorené poistenie