Ahojte, poraďte dobrú fľašu na pitie, ktorá sa dobre umýva. Už som skúšala rôzne, ale vždy sa tam po čase spraví pleseň. Áno, dávame tam občas aj sladsi nápoj ako len čistú vodu. Skúšala som to umývať ručne, v umyvacke aj odmacat v jarovej vode. Nikdy to nešlo poriadne umyť. Fľaša pre deti 3+, čiže slamka alebo sosak asi najvhodnejšie. Ďakujem.
@domiklik https://www.drmax.sk/pura-silikonova-slamka-x39791
Toto sa teda bez problémov dá dobre umyť?
My sme takto "recyklovali" flase z malej 1/2 litrovej flase Rajec. Ale vacsinou iba na cistu vodu. Ked uz bol "spinavy", alebo zvycajne skor "dohryzeny", tak sa vyhodil (teraz uz vratil vo flaskomate) a kupil novy. Ale teraz uz su aj tie pitka take ine, z tych starych sa pilo pohodlnejsie.
@aalt áno, aj to je možnosť stále kupovať v obchode ale chcela som aj niečo "stále"
Potom sme presli na stale, ale bez slamky/pitka, mame obycajne, ze sa pije rovno z otvorenej flase z Albi. Prave kvoli jednoduchemu cisteniu.
Na odporucanie sme kupili sigg, ale uz bez slamky ci sosaku...Dcera a spokojna a ja tiez... Udrzba v pohode... Kupim aj mladsej... Zatial ma babylove so slamkou...
Thermos flasa so slamkou, vsetko moze do mycky, da sa to cele rozobrat/nahradne kúpiť
Áno úplne bez problémov. Keď mám pocit, ze potrebuje extra údržbu prebehnem to kefkou na slamky. Je to úplne iný silikón ako napr avent flasa co ma. A ešte k tomu je to aj termoska.
Pura flasa