icon

Hľadám gynekológa na západnom Slovensku pre liečbu PCOS

Dnes o 15:49

Ahojte, uz predom poprosim vynechat komentare typu “treba schudnut”, “treba upravit stravu” a podobne. Hladam gynekologa naozajstneho odbornika, co sa tyka problemov ako PCOS, ci endo. Lekari mi nevedia 10 rokov dat odpoved na moje ukrutne bolesti, ktore mi zneprijemnuju zivot a vlastne zit normalne sa mi ani neda. Viete o nejakej klinike/gynekologii, kde sa specializuju do hlbky viac tymito diagnozami, nez bezny gynekolog? Pcos mam zistene, no dalsi postup je ponukany iba antikoncepciou, ktora mi vraj jedina “pomoze”. V skratke, pocas jej uzivania mi byvalo este viac zle, sice sa mi cyklus vratil, ktory inak nemavam, no po stranke psychickej a fyzickej (tocenie hlavy, nevolnosti..) mi bolo o to horsie. Ak mate skusenost alebo nejaky postup, na koho alebo akych lekarov sa obratit, budem povdacna. Dakujem za kazdu radu a prosim typicke komentare ze “a co chces ine robit” ani nepiste (kazda zena s tymto problemom pochopi)

katka329
Dnes o 17:18

@anonym_autor klude nápis poradila by som ti

petronelag
Dnes o 17:42

@anonym_autor Jedna známa chodila s PCOS k MUDr. Ravingerovi, NItra, hovorila, že ho vyhľadávajú aj z iných miest.

carduelis
Dnes o 20:32

V BA odporucam Mudr Magdalena Gerová