Ako dlho zostáva chrípka A infekčná v domácnosti?
Mali sme doma, uz je to 10 dni co sa objavili priznaky u syna, 7 co u dcery a 6 co u partnera. Ja som od zaciatku s ruskom a zatial som nedostala. Ale uz by som si ho celkom rada aj dole dala. Dezinfikovala som povrchy kazdy den. Mame aj ziaric co pouzivane v obdobi chorob. Moze byt este dcera alebo muz infekcni? Este pokasliavaju. Dakujem
Nemusis ju dostat vobec. Ja ked som mala naposledy, neochorel odomna nikto v rodine.
Ja som ani jednu chrípku nedostala od muža a deti. A to sme sa poctivo tulkali, mojkali a pusinkovali. Keď ju máš dostať, tak ju dostaneš aj cez rusko- veď si s nimi 24 h v domácnosti.
Manzel mal štvrtok dostal necitil sa ok od neho sa viem izolovat rusko atd na druhy den dcerka 7r dostalaa prvýkrát 40tky takze sme aj spolu spali v noci keďze aj v noci treba zrážat a našťastie som neschytala nic aj ked som sa bala lebo akurát týždeň sme vedeli ze som tehu😇 takze vela zalezi od danej imunity
@zuzkaa1991 manzel sa izoloval ale s chorymi detmi som bola nonstop, ale s ruskom. Ja velmi zle znasam horucky takze sa snazim zamedzit nakazeniu pokial sa da.
Tak po 6dnoch urcite by ste sa nemali nakaziť este maju priznaky?? Ale nemusite ich ani dostať brat vitamíny je velmi agresívna dana chripka fakt
@zuzkaa1991 pokasliavaju este vsetci, ale tak to mozu aj dalsie 3 tyzdne. Hej, bol to masaker. Syn a muz mali 40tky 4 dni
U nas syn 20.12 , druhy 23.12.,aj muz a ja az 30.12.🤦♀️
Ja som dostala od syna po tyzdni 🙉uz som myslela ze som za vodou a bum az na 8 den to prislo, pritom ta inkubacna doba je o cosi kratsia
@ivkaaa13 tak u nas syn dostal 2.3, a vlastne muz 4.3 a dcera 5.3. Tak este vydrzim pre istotu dnes a zajtra s ruskom. Ked uz som to tak dlho vydrzala

pochybujem, vsade sa pise infekcnost 5-7dni, niektore deti 10dni. presne ti to asi nikto nepovie