Ahojte, prosim vas ako zistim kolko penazi mam na tejto platforme? Ked sa zrusilo burdwingo presunula som to tam. Len teraz nechapem tomu, je to tam rozdelene do nejakych sekcii? Dala som tam 5200€, zrazu mi ukazuje nalavo hore 2,3k …. Neviem, co to znamena? Ci mi to tak kleslo alebo to je rozdelene, ked tam listujem su tam nejake sumy rozpisane v riadkoch, ďakujem, nejako jednoducho pls
Este k tomu prvemu obrazku - account - tam napravo vidis celu sumu "uctu" (aku hodnotu maju tvoje investicie).
Ak si teraz nakupila nejake tituly (napriklad Teslu), tak ta padla o 30% za posledne tyzdne (mozno dni)... alebo teda co si nakupila? Tam to vidis... Aj "unrealized P&L - mas tam sumu v pluse alebo minuse oproti nakupu...
Alebo sem daj screenshot, zacierni co nechces, aby sme videli a hotovo...
@zic ja to mam v telefone praveze …. Tam mi ukazuje to vlavo 2,3k a da sa listovat dole kde mam ako keby nejake jategorie Funds a taketo …. A su tam nejake sumy a nechapem ci to znamena ze mam len tych 2.3K ci to kleslo alebo aj ten zvysok stale mam
Ok. Pisal som, daj sem obrazok. Ale dobre... Tak ja mam tiez appku, i ked ju nepouzivam. Prihlasil som sa do nej a vidim hore "Portfolio", vrapvo "Unrealized P&L: xxx - to je tvoj zisk/strata.
Hned pod Portfolio vlavo hore vidim sumu (hodnota mojho portfolia / akcii) a pod tym dennu stratu / zisk (aspon myslim, ze je to denna...
Pod tymto je zoznam titulov (Instrument, Last / Chang...)
A uplne dole je "cash balance" - to su cash peniaze...
Mas to tiez tak?
Anoooo a ktoree teda znamena ze kolko tam mam celkovo?
Pri tom account investicie a cash peniaze.
Vpravo hore zobrazuje aj nerealizovany zisk alebo stratu. Ibkr používam už roky. Kľudne sa pýtajte. Návod pre interactive brokers je tu https://bluenumbers.sk/interactive-brokers-wiki...
Market value
Ako sa prihlasujes, cez web? Ked sa prihlasim cez web, vidim 2 hlavne zobrazenia:
Ked kliknem na interactive brokers (po prihlaseni)... tak tam mas hned vlavo vsetko info o volnom cashi.
Tak isto ked kliknes na portfolio (hned napravo od "interactive brokers"), tak uvidis nakupene tituly a dole mam opat cash k dispozicii...