icon

Požičiavanie peňazí kamarátkinmu frajerovi

andrej900
Dnes o 19:41

Dobry večer kamarátka ma frajera ktorý nechodí do práce a on cez nu zháňa na jedlo na cigarety a ja som im dal dva krát po 100€ a 3 krát po 50€ a doteraz som nevidel ani 1euro ani buuu ani muu jej pisal som z jej kamarátku jej dlzia 90€ a ujovi okolo 170€ jej frajer mu to mal odrobiť a nic schováva sa na byte leží s peniazmi sa mozem rozlúčiť ???? Narozpravala mi rozprávky a skočil som jej na to oni si užívali a nic nepovracali dokonca pobrali mobili na paušále popredali nevrátili ani 100€ ona všetko za neho vybavuje a on si leží fajčí elektronku a už som zistil ze som len taký pohunek

ivicatolic
Dnes o 19:46

@andrej900 otázka dňa.... budeš už múdrejší????

anonym_46a6c0
Dnes o 19:49

A ty stále požičiaš, lebo stále dúfaš, že sa ti odvďačí inak...

anonym_faf0ee
Dnes o 19:56

Áno môžeš sa rozlúčiť

viestta
Dnes o 19:56

Nie si ten, co susede ponukal peniaze za oral? Lebo ten frajer je urcite ten isty

anonym2468
Dnes o 20:12

Preboha tak hádam požičaj im raz a ak nie sú schopní ti vrátiť prvé požičané peniaze a ešte pýtajú ďalšie tak to ti o nich dačo napovie nie???

anonym_46a6c0
Dnes o 20:13
@viestta

Nie si ten, co susede ponukal peniaze za oral? Lebo ten frajer je urcite ten isty

@viestta jasné, že je, to vyjadrovanie nezaprie... ale pekné, že už ho odblokovala...

patrike
Dnes o 20:17

Jednoduche : ty si jej dal, ona ti nedala, tak viac nepoziciavaj. Z takych ludi peniaze pozicane bez zmluvy a bez papiera nedostanes. Namiesto toho si mohol mat priblizne (2 x 100 + 3 x 50) / 50 = 7 kompletiek na private.

anonym2468
Dnes o 20:27
@patrike

Jednoduche : ty si jej dal, ona ti nedala, tak viac nepoziciavaj. Z takych ludi peniaze pozicane bez zmluvy a bez papiera nedostanes. Namiesto toho si mohol mat priblizne (2 x 100 + 3 x 50) / 50 = 7 kompletiek na private.

@patrike Šikovne si to porovnal tomuto už bude rozumieť 😂😂😂

patrike
Dnes o 20:28
@anonym2468

@patrike Šikovne si to porovnal tomuto už bude rozumieť 😂😂😂

@anonym2468 Asi nie, prilis tazka matematika je v tom. Jemu tak ukazat na prstekoch mozno.

anonym_287f5a
Dnes o 20:34

Požičať niekomu peniaze na cigarety je jasné že ich od skrachovaného závisláka nedostaneš späť.
Ber to ako poplatok za školenie čo nikdy nerobiť.