Požičiavanie peňazí kamarátkinmu frajerovi
Dobry večer kamarátka ma frajera ktorý nechodí do práce a on cez nu zháňa na jedlo na cigarety a ja som im dal dva krát po 100€ a 3 krát po 50€ a doteraz som nevidel ani 1euro ani buuu ani muu jej pisal som z jej kamarátku jej dlzia 90€ a ujovi okolo 170€ jej frajer mu to mal odrobiť a nic schováva sa na byte leží s peniazmi sa mozem rozlúčiť ???? Narozpravala mi rozprávky a skočil som jej na to oni si užívali a nic nepovracali dokonca pobrali mobili na paušále popredali nevrátili ani 100€ ona všetko za neho vybavuje a on si leží fajčí elektronku a už som zistil ze som len taký pohunek
A ty stále požičiaš, lebo stále dúfaš, že sa ti odvďačí inak...
Áno môžeš sa rozlúčiť
Nie si ten, co susede ponukal peniaze za oral? Lebo ten frajer je urcite ten isty
Preboha tak hádam požičaj im raz a ak nie sú schopní ti vrátiť prvé požičané peniaze a ešte pýtajú ďalšie tak to ti o nich dačo napovie nie???
Nie si ten, co susede ponukal peniaze za oral? Lebo ten frajer je urcite ten isty
@viestta jasné, že je, to vyjadrovanie nezaprie... ale pekné, že už ho odblokovala...
Jednoduche : ty si jej dal, ona ti nedala, tak viac nepoziciavaj. Z takych ludi peniaze pozicane bez zmluvy a bez papiera nedostanes. Namiesto toho si mohol mat priblizne (2 x 100 + 3 x 50) / 50 = 7 kompletiek na private.
Jednoduche : ty si jej dal, ona ti nedala, tak viac nepoziciavaj. Z takych ludi peniaze pozicane bez zmluvy a bez papiera nedostanes. Namiesto toho si mohol mat priblizne (2 x 100 + 3 x 50) / 50 = 7 kompletiek na private.
@patrike Šikovne si to porovnal tomuto už bude rozumieť 😂😂😂
@patrike Šikovne si to porovnal tomuto už bude rozumieť 😂😂😂
@anonym2468 Asi nie, prilis tazka matematika je v tom. Jemu tak ukazat na prstekoch mozno.
Požičať niekomu peniaze na cigarety je jasné že ich od skrachovaného závisláka nedostaneš späť.
Ber to ako poplatok za školenie čo nikdy nerobiť.

@andrej900 otázka dňa.... budeš už múdrejší????