Kde nájsť chlapa na vážny vzťah?
Ahojte, chcem sa opýtať kde v dnešnej dobe sa hľadajú chlapy okrem zoznamiek 😂. Ale taký chlapy čo chcú aj niečo budovať, nie len si užiť.
hlavne su to chlapi.... ono asi skus hladat na miestach ktore su ti blizke... ci uz praca, konicek a tak... asi nie na badooo a na pokeci..
Tých najlepších sejú na poli,len zožať 😁. A chlapi (mi to oči vykľalo,nedalo mi, prepáč) 😉
Na kurze slovenského jazyka! Budete sa mať aspoň o čom rozprávať😉.
Na kurze slovenského jazyka! Budete sa mať aspoň o čom rozprávať😉.
@ika02 😁👍....
Na planete Zem , pomer je skoro 1:1 ... Co je skor potrebne je dostatocna chemia na sfetovanie mozgov , ktora trva cca 2 roky ... To rozcarovanie s kym to vlastne zijem prichadza casto neskor ... Polka pride k zivotnej pravde, ze sa zamilovala do DOMNIENKY o druhum . Druha polka povie, nevadi - vsak je chrumkavy a celkom kompatibilny, nejak to spolu dame aj dalej .. 🙂
Na planete Zem , pomer je skoro 1:1 ... Co je skor potrebne je dostatocna chemia na sfetovanie mozgov , ktora trva cca 2 roky ... To rozcarovanie s kym to vlastne zijem prichadza casto neskor ... Polka pride k zivotnej pravde, ze sa zamilovala do DOMNIENKY o druhum . Druha polka povie, nevadi - vsak je chrumkavy a celkom kompatibilny, nejak to spolu dame aj dalej .. 🙂
@fotoarch Tak ma napadlo teraz ze vlastne keby sme sa striedali kazde 2 roky s inym tak vsetci su stastni 🙂
V prvom rade by si si mala nájsť takého, ktorý bude mať rovnaké záujmy ako ty, čiže ak rada športuješ, možno by som hľadala niekde vo fitku, v prírode, možností je veľa 🙂 Ale zoznamky by som veľmi neodporúčala veru 😀 😀
Chlap, ktorý niečo chce sa prihovorí sám, na pošte, v rade pri pokladni, v Obi, pri čakaní na umývarke, benzinke, pripojí sa k tebe pri bicyklovaní😃
Stačí nesedieť doma, ja mám takéto skúsenosti, že sa veľmi neokúňajú..
Stačí opätovať úsmev, pohľad, sadnúť si niekde do parku, na lavičku
a on príde aj sám, netreba ich hľadať.,
Čo chceš budovať ty ?
Neskoro hľadáš. Som dlho čakal, dnes už poctivý chlapi majú iné starosti a nejak nič neprichádza tak radšej sa venovať iným veciam. Jeden človek jeho problémy, dvaja ešte aj problémy druhého.
Zalezi od veku. Ja mam 44, na zoznamkach su. Zoznamila som s par. Ale nemali o mna zaujem proste. Nie som celkom pripravena asi. Chyba mi take sprave vyzarovanie a akceptacia toho druheho. Zoznamky su fajn ako doplnok. Je tam malo ludi 40+ Ak mas do 30tky, tak si proste na tom este uzasne dobre.

Choď do knižnice. Alebo do fitka.