icon

Najkrajšie miesta v Taliansku

1. júl 2025

Mne Tuscany 💙🇭🇺 Ale všade je nádherne.

Strana
z2
marianarem
1. júl 2025

Amalfi a okolite pobrezie, pre mna jedno z najkrajsich miest aj celosvetovo.

anega79
1. júl 2025

Liguria

pribinak
1. júl 2025
@marianarem

Amalfi a okolite pobrezie, pre mna jedno z najkrajsich miest aj celosvetovo.

@marianarem akurát som chcela to iste napísať, Amalfi + Sorrento ❤️

autor
1. júl 2025
@pribinak

@marianarem akurát som chcela to iste napísať, Amalfi + Sorrento ❤️

@marianarem Áno Amalfské pobrežie je nádherné aj Ligúria nádherné CinguevTerre. To sa nedá ani vybrať .
Očarila ma neskutočne Toskánska atmosféra.
Siena💙
@anega79
@pribinak

foxinkofoxovy
1. júl 2025

Taliansko mam pochodene skoro cele a najviac asi Lago di Garda. 🙂

autor
1. júl 2025

Ale nádherný je aj Rim💗 Teraz plánujeme a veľmi sa tešíme na Apúliu ,Alberollo,Matera,Bari..už diho som o snívala. Ale kým boli deti malé vždy sme vyberali prímorské strediská a vždy sme spojili more a pamiatky.

autor
1. júl 2025
@foxinkofoxovy

Taliansko mam pochodene skoro cele a najviac asi Lago di Garda. 🙂

@foxinkofoxovy To faakt? Aj to máme raz v pláne
.Rozhodovali sme sa medzi tým a Apúliou. Tak si ma presvedčila a možno to ešte zmeníme 😅Alebo o rok.
Kde všade ste pochopili ?A byvali ste kde?

dundulica
2. júl 2025

my chodievame na túry do Dolomitov, tento rok nás čaká výstup na trojtisícovku Piz Boe

andreatytler
2. júl 2025

Ja som bola hotova z toskanskej krajinnej scenerie ked som videla film Letters to Juliet. Nevime ako sa to prekladala do slovenciny (asi Listy pre Juliu). Nikdy som tam nebola. Kolegyna vravela ze je to presne take iste krasne v skutocnosti.

natalka13
2. júl 2025

Puglia more jednoznacne a z jazier Maggiore, dolomity Val Gardena mesto Florenciaa Siena, Matera. Takyvten taliansky zivot tlkot mesya Neapol ostrov Ischia.
A rano sa zobudit vo vinarstve, nikde nik len rosa slnko vinice a vtaky.

lenuska9999
2. júl 2025

Taliansko je cele krásne. Tam by som bola ochotná sa aj presťahovať 😁

katkamyska
2. júl 2025

joooj mne asi najviac Verona - to bola láska na prvý pohľad, krásne je aj na jazerách Como, Garda...

katica06
2. júl 2025

Anonymná autorka, keďže si vycapila Maďarsku vlajku, tak za mňa Hévíz

guudy
2. júl 2025
@katica06

Anonymná autorka, keďže si vycapila Maďarsku vlajku, tak za mňa Hévíz

@katica06 predbehla si ma ;)
za mna Budapest😂

katica06
2. júl 2025
@guudy

@katica06 predbehla si ma ;)
za mna Budapest😂

@guudy tiež krásne ale za mňa príliš frekventované a preplnené

guudy
2. júl 2025
@katica06

@guudy tiež krásne ale za mňa príliš frekventované a preplnené

@katica06 hej, najma v sezone…dnes sa vraciame domov z Budapesti ;)

sazumak
2. júl 2025

Amalfi, Toskánsko, Apúlia, Dolomity a ešte jedno nádherné miesto Castelluccio-Monti Sibillini. Boli sme tam už 2x a tie polia, hory wau. Taliansko je nádherné celé❤

autor
2. júl 2025
@dundulica

my chodievame na túry do Dolomitov, tento rok nás čaká výstup na trojtisícovku Piz Boe

@dundulica Pfuha krása klobúk dole 💪💪💪

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. júl 2025
@lenuska9999

Taliansko je cele krásne. Tam by som bola ochotná sa aj presťahovať 😁

@lenuska9999 Veď toto..to sa nedá vybrať. Tie pamiatky, Toskánske usadlosti, farebné domčeky, Sardinia fakt neviem čo je najkrajšie 🥰🥰 Ale zase tie klasické prímorské strediská nás až tak neočarili .K moru sme chodili radšej vždy do Grécka,to je naša srdcovka Ale boli sme aj Rimini,Bibione,Lignano,Lido di Jeselo,Caorle,ale aj tak vyhrávalo grécko .Ale poznávačky jedine Italy 💞

autor
2. júl 2025
@guudy

@katica06 hej, najma v sezone…dnes sa vraciame domov z Budapesti ;)

@katica06 Nevadí aj to sa počíta. Nám až tak nie,ale všade je krásne keď je človek s ľuďmis ktorými mu je dobre.
Ale Budapest je top 😍
@guudy

autor
2. júl 2025
@sazumak

Amalfi, Toskánsko, Apúlia, Dolomity a ešte jedno nádherné miesto Castelluccio-Monti Sibillini. Boli sme tam už 2x a tie polia, hory wau. Taliansko je nádherné celé❤

@sazumak Jooj verím. Áno Taliansko je krásne.

autor
2. júl 2025
@katkamyska

joooj mne asi najviac Verona - to bola láska na prvý pohľad, krásne je aj na jazerách Como, Garda...

@katkamyska Áno Verona je nádherná. Jazero Como ske neboli. Ale verím, že krásne.

katica06
2. júl 2025

Choď sa tam raz pozrieť, dá sa kúpať v jazere aj v zime ale v lete je to tam krajšie

autor
3. júl 2025
@katica06

Choď sa tam raz pozrieť, dá sa kúpať v jazere aj v zime ale v lete je to tam krajšie

@katica06 Ak píšeš za Héviz boli sme tam. Tak pekné ,ale Maďarsko je všeobecne. Má oveľa krajšie kúpele ak kúpaliská, ale nie lepšie. Radi navštevujeme a často Budapest, v lete Miskolc Tapolca,Eger,Hajdú aj Tiszajuvaros a veľa aj mestečká. Ale ani jedno neprekonalo u nás Štúrovo.

natalka13
4. júl 2025
@katkamyska

@katkamyska co take vo Verone ta zaujalo?

katkamyska
4. júl 2025
@natalka13

@katkamyska co take vo Verone ta zaujalo?

@natalka13 celkovo tá atmosféra mesta, to staré namestie, trhy, bazilika, hrad, aréna, tie nádherné vyhliadky na celé mesto, uličky....

natalka13
4. júl 2025
@katkamyska

@natalka13 celkovo tá atmosféra mesta, to staré namestie, trhy, bazilika, hrad, aréna, tie nádherné vyhliadky na celé mesto, uličky....

@katkamyska mne pride Verona ako Bratislava, ale mozno tym ze som tam skoro kazdy rok. Za poldna je obehnute mesto.
Ale opera ci koncert v Arene je obrovsky zazitok.

katkamyska
4. júl 2025
@natalka13

@katkamyska mne pride Verona ako Bratislava, ale mozno tym ze som tam skoro kazdy rok. Za poldna je obehnute mesto.
Ale opera ci koncert v Arene je obrovsky zazitok.

@natalka13 tak ten koncert musí byť parádny zážitok. tak ja som tam bola iba 5x
tak mi je stále vzácna a krásna.
mne sa napríklad Miláno nepáči, pre mna také špinavé mesto

katica06
4. júl 2025

S tým Štúrovom si to poriadne zaklincovala. Mám pochodené . všetky kupká čo si vymenovala ba oveľa viac , ale mne nedokáže dojať prechlórovaná či presolená voda v bazénoch umelé vlnobitie a pod. Viac sa páči príroda a prírodné kúpaliská a jazerá. Kde na SVK či v okolitých krajinách si môžeš v pohode zaplávať vonku pod holým nebom medzi kvitnúcimi leknami či je marec, jún či október? Navyše na niektorých miestach aj v noci čo za svitania a grátis...

Strana
z2