icon

Ako zvládnuť stres z práce a vypnúť?

10. jún 2025

Ahojte,
posledne dni mam pocit, ze ma robota normalne zerie. Nemam cas vypnut, stale myslim na to, co treba este dorobit, co som nestihla, co bude zajtra... a uz mi to lezie na mozog. dam magnezium a idem dalej. tak moc chcem vypnut

sowhat
10. jún 2025

po narocnom dni v praci niekedy aj pohar vina pomoze 🙂 pripadne sport - prechadzka na vzduchu, beh... a po narocnom obdobi zase dovolenka dostatocne dlha na to, aby clovek vypol a zregeneroval. Ak toto u teba dlhodobo nestaci, treba sa zamysliet nad zmenou prace.

denkabemommy
10. jún 2025

Zapisujem si na papier, ktorý si na mňa počká ráno a tým pádom to môžem pustiť z hlavy 🙂. Okrem toho chodím behať -utiecť od problémov, skvele mi to pomáha, keď sa mi nechce behať, tak aspoň do fitka alebo sa prejsť

zmrzlinka8
10. jún 2025
@denkabemommy

Zapisujem si na papier, ktorý si na mňa počká ráno a tým pádom to môžem pustiť z hlavy 🙂. Okrem toho chodím behať -utiecť od problémov, skvele mi to pomáha, keď sa mi nechce behať, tak aspoň do fitka alebo sa prejsť

@denkabemommy tiež si píšem na papier, čo všetko mi treba urobiť, tým to pustím z hlavy a už len odčiarkávam splnené. papier počká aj na druhy deň, kľudne aj na tyzden úlohy si napíšem. u mňa hlavne musím dbať na disciplínu a neprokrastinovať