icon

Koľko platíte za nájom v KE?

michaela12_34
Dnes o 09:39

Ahojte, koľko vás stojí bývať v KE? Za aký byt v akej lokalite? A ste spokojní?

anonym_c3e836
Dnes o 09:40

720e, 3izb terasa a celkom ano za tu cenu

anonym_54da0d
Dnes o 10:01

850€ 3izb terasa, klima, sušička, vstavane spotrebiče, moderný byt, na skok do centra. Áno

anonym_7900c8
Dnes o 10:18

garsonka 530€ furča. normalna garsonka, práčka so sušičkou, moderna kupelka, 2-platnicka keramicka, teplovzdusna friteza, klima, internet. vyhlad. staci mi

anonym_8cb37a
Dnes o 10:34

No ja to tu zaklincujem
1000€ 2.5 izbovy byt, novostavba, plne zariadeny,vstavane spotrebice, 2 terasy a dvor s okrasnymi krikmi, kvetmi a samostatnou technickou miestnostou mimo bytu ale da sa vchadzat z dvoru
Stare mesto 10min peso pomalym krokom od hlavnej ulice

biba_18
Dnes o 10:35

@anonym_8cb37a keď na to máš 😒

anonym_8cb37a
Dnes o 10:36
@biba_18

@anonym_8cb37a keď na to máš 😒

@biba_18 ver, ze makam ako blazon aby som kde byvat mala..
Pocas materskej a rodicaku s tebou banky ani nekomunikuju, niekde som musela byvat , islo mi o pohodlie dietata a moje a hlavne lokalitu
Setrim na vlastne , robim co viem

biba_18
Dnes o 10:40

@anonym_8cb37a veď píšem - keď na to máš je to ok ... pre mňa je to šialená suma ...

anonym_86766c
Dnes o 10:58

630€ 2i s. Ťahanovce. 🙂 zastávka hneď pod bytovkou dostanem sa úplne všade takže aj keď je to "ďalej" od mesta dostupnosť je všade dobra

anonym_1c0d4f
Dnes o 11:16
@anonym_8cb37a

No ja to tu zaklincujem
1000€ 2.5 izbovy byt, novostavba, plne zariadeny,vstavane spotrebice, 2 terasy a dvor s okrasnymi krikmi, kvetmi a samostatnou technickou miestnostou mimo bytu ale da sa vchadzat z dvoru
Stare mesto 10min peso pomalym krokom od hlavnej ulice

@anonym_8cb37a veru za najom,a neni to tvoje.My platime za hypo 1136eur,ale je to nase,a stale hodnota rastie,stale co si robime,teraz ideme robit 3tie statie na 3tie auto.Velky a dlhy pristresok na 3 auta.

anonym_120f9f
Dnes o 11:32
@anonym_1c0d4f

@anonym_8cb37a veru za najom,a neni to tvoje.My platime za hypo 1136eur,ale je to nase,a stale hodnota rastie,stale co si robime,teraz ideme robit 3tie statie na 3tie auto.Velky a dlhy pristresok na 3 auta.

@anonym_1c0d4f
a tento tvoj prispevok autorke vyrazne vylepsil den, tak? si super!
tretie auto, ty vole, nedychame ..
kua ze vas to bavi toto ....

anonym_1c0d4f
Dnes o 11:50
@anonym_120f9f

@anonym_1c0d4f
a tento tvoj prispevok autorke vyrazne vylepsil den, tak? si super!
tretie auto, ty vole, nedychame ..
kua ze vas to bavi toto ....

@anonym_120f9f ze sa priklanam k nazoru,ze za najom je to dost a neni to jej.Mohla si zobrat hypo a mat svoje.

anonym_120f9f
Dnes o 11:54
@anonym_1c0d4f

@anonym_120f9f ze sa priklanam k nazoru,ze za najom je to dost a neni to jej.Mohla si zobrat hypo a mat svoje.

@anonym_1c0d4f

vyzera, ze citat vies - tak citaj, co pise ta baba potom - este stale nad tvojim prispevkom - maka aby ziskala vlastne byvanie s dietatom

"ver, ze makam ako blazon aby som kde byvat mala..
Pocas materskej a rodicaku s tebou banky ani nekomunikuju, niekde som musela byvat , islo mi o pohodlie dietata a moje a hlavne lokalitu
Setrim na vlastne , robim co viem"

anonym_8cb37a
Dnes o 12:25
@anonym_1c0d4f

@anonym_1c0d4f no vies, hypo ti len tak nedaju lusknutim prsta, vy snad aj v tych autach mozte byvat pod pristreskom 🤣 boze zena, za 15 rokov ten pristresok bude mat snad hodnotu aj 100 000€ 🤣 evidentne si prehliadla zmysel mojho prispevku, nevadi kazdy sa fokusuje asi na ine priority v zivote
Dakujem, ze si sa podelila o info o pristresku

anonym_8cb37a
Dnes o 12:28
@anonym_120f9f

@anonym_1c0d4f

vyzera, ze citat vies - tak citaj, co pise ta baba potom - este stale nad tvojim prispevkom - maka aby ziskala vlastne byvanie s dietatom

@anonym_120f9f dakujem 💚

anonym_8cb37a
Dnes o 12:29
@biba_18

@anonym_8cb37a veď píšem - keď na to máš je to ok ... pre mňa je to šialená suma ...

@biba_18 je to sialena suma a kutikom mi trhalo kef som podpisovala zmluvu no nedalo sa inak
Ver, ze majitelia bytov sa nejdu potrhat o najomcov, ked vedia , ze to je matka s malym dietatom- je to tak..len to nikto nahlas nepovie

biba_18
Dnes o 12:35

@anonym_8cb37a bože, dúfam že si nájdete niečo menej šialené, takto by to fakt nemalo byť ...

anonym_6e7290
Dnes o 12:45

Terasa, 3i (nezariadený, len so vstavanými spotrebičmi a bielou technikou) - 500e

anonym_1c0d4f
Dnes o 12:58
@anonym_8cb37a

@anonym_1c0d4f no vies, hypo ti len tak nedaju lusknutim prsta, vy snad aj v tych autach mozte byvat pod pristreskom 🤣 boze zena, za 15 rokov ten pristresok bude mat snad hodnotu aj 100 000€ 🤣 evidentne si prehliadla zmysel mojho prispevku, nevadi kazdy sa fokusuje asi na ine priority v zivote
Dakujem, ze si sa podelila o info o pristresku

@anonym_8cb37a prezradim ti take tajomstvo,ceny nehnutelnosti stale stupaju,aj bez akeho kolvek investovania do nehnutelnosti a uprav okolia(pristresok),jeden mesiac ma taku cenu a o 2m zase vyssiu.
Takze ludia budu setrit a nikdy nenasetria 20percent,lebo ceny idu na hor.

anonym_8cb37a
Dnes o 13:02
@anonym_1c0d4f

@anonym_8cb37a prezradim ti take tajomstvo,ceny nehnutelnosti stale stupaju,aj bez akeho kolvek investovania do nehnutelnosti a uprav okolia(pristresok),jeden mesiac ma taku cenu a o 2m zase vyssiu.
Takze ludia budu setrit a nikdy nenasetria 20percent,lebo ceny idu na hor.

@anonym_1c0d4f to je tajomstvo? 😂 zijes si ti v divnom svete

anonym_1c0d4f
Dnes o 13:03
@anonym_120f9f

@anonym_1c0d4f

@anonym_120f9f uz som sa vyjadrila k tym 20percentam,ak ma na byvanie v najme za 1000eur,to jej vynde aj spotrebak(20percent)a hypo k tomu.
Nehnutelnosti idu stale hore,takze moze setrit stale viac a viac a ciel v nedohladne.

anonym_1c0d4f
Dnes o 13:03
@anonym_8cb37a

@anonym_1c0d4f to je tajomstvo? 😂 zijes si ti v divnom svete

@anonym_8cb37a tak asi ty o nom nevies,tak som ti ho musela prezradit.

anonym_8cb37a
Dnes o 13:05
@anonym_1c0d4f

@anonym_8cb37a tak asi ty o nom nevies,tak som ti ho musela prezradit.

@anonym_1c0d4f po tomto komentari s takym simplexom odmietam stracat cas

🌸 pekny piatok