Krytie psov
Ahojte,
viem, že viaceré ste tu psíčkarky, tak prosím o radu .
Susedia neustriehli psa, dostal sa k iným susedom na pozemok a skočil na fenu. Suseda ho videla po nej len skákať, nevie, či boli spojení, ale zviazaní neboli.
Googlila som a wiki píše, že vlastne pri tom zviazaní pes ejakuluje, je to tak?
Je možné, že ju nakryl?
Ďakujem
a preco to riesis ty, ked podla toho co pises, ani jeden zo psov nie je tvoj?
@crazy_cat_lady susedia sú dôchodcovia, nemajú internet ... ja som googlila aj som sa pytala chatgpt, ale nedozvedela som sa nic. Protichodné info
aha, ja len tak zo zvedavosti :D no nepomozem, ale do buducna by mali asi porozmyslat nad kastraciou
@tilly Na nasu fenku skakal susedov pes pocas harania, presiel cez plot.
Hned sme volali veterinarovi, o 2 tyzdne sme isli na sono, skor nam hovoril, ze to nema vyznam a necakala steniatka. Po tejto milej navsteve susedovho psa sme dali nasu vykastrovat. Inak veterinar nam hovoril, ze ak by cakala steniatka a nechceli by sme ich, da sa este hned na zaciatku pichnut injekcia a ukonci sa to.
@crazy_cat_lady asi áno, ale bývajú vedľa seba roky a nič sa nestalo
nech ju radsej daju hned vykastrovat a maju klud... na dedine to tolko zas nestoji ... tazko tu niekto poradi keed ani nepises ako dlho bol na nej ci sa trafil etc.. moze aj nemusi
Najskor sa robi usg okolo 23.dna, dovtedy bezny veterinar NIC neuvidi a nijak inak sa to neda zistit.
A ak suka koncila haranie, mala tie najplodnejsie dni.

Mohol ju nakryt aj bez zviazania ano, sanca je sice nizsia, ale uplne realna. Nie vzdy sa aj pri chcenom kryti psy zviazu.