Láska
Dobrý deň prajem, krásny predvianočný večer 🙂
Vopred by som chcel napísať, hlavne pre menej chápavých, že cieľom tejto diskusie nie je urážanie žien s nadváhou, treba si vážiť každú ženu a ja nie som ten typ človeka, ktorý má tendenciu sa smiať z pribratejších žien
Našiel som si cez jednu zoznamovaciu aplikáciu lásku, je to milá, múdra, rozumná žena, ale jedno mínus je, že je probratejšia, ja som pri tom vysoký a mám priemernú postavu. Môžem o nej povedať, že sa teším na stretnutia s ňou, samozrejme, že ju ľúbim a máme niektoré veci spoločné. To všetko je krásne, ale problém je, že mne sa páčia štíhle sexi ženy a trochu sa v spoločnosti hanbím za moju priateľku a preto sa aj hanbím ju ísť zoznámiť s rodičmi a s niektorými kamošmi. Nie je úplne extrémne obézna, to zas nie a chodí aj cvičiť, ale ja nejak extra výsledky nevidím. Na jar som jej navrhol spoločné behávanie, neviem či bude súhlasiť. Chcem aby bola stihla a sexi ako ostatné ženy a to nežiadám od nej aby bola extrémne stihla ako modelka, nože byť úplne mierna bacuľka. Ide o to, aby som sa aj ja cítil dobre pred kamošmi a rodinou, aby som sa nejak nenudil hanbiť. Ďalšia vec je, že podviesť ju jednoznačne nemienim, no a ona sama sa vyjadrila ku mne, že som sexi , úplne skvelý, ukážkový chlap , my sa ani nehádame, vieme urobiť kompromis … jednoducho zo vzťahovej stránky je všetko tip top.
Chcem týmto napísať štíhlim ženám, že nech sa láskavo uvedomia, je to od nich len ego a namyslenosť a úbohá trápnosť …toto čo zaživa moja priateľka so mnou, to by vedela zažívať aj stihla žena, vôbec tým nemyslím , že som najkrajší chalan na svete, ale mám srdce. Je mi z vás zle, naozaj ste len na peniaze a máte také veľké ego a vyžívate sa z toho, že vám vypisuje milión chalanov denne ;) je to už choré z dnešnými ženami. A prečo nemôžem mať aj ja štíhlu ženu ? ;) Trochu sa zamyslite ;) a samozrejme, poznám výnimky , štíhle ženy, ktoré majú srdce, mám aj v rodine, celkovo sa treba trochu uvedomiť
Krásne sviatky prajem
vykasli sa na nu, naco ti je taka.
V prvom rade svoju priatelku nehejtuj TY. Bud sa ti paci alebo nie. Neospravedlnuj to tym, ze stihle zeny si svine.
@zralok28 vykašli sa na ňu, ona si zaslúži niečo viac ako priemerného a zamindrákovaného chlapa, ktorý sa má hanbiť ZA ŇU.
Nedávno obletel svet príspevok známeho futbalistu, ktorý mimochodom má peňazí, že ich môže prehadzovať vidlami, ako profesionálny športovec má vyšportované telo a jeho partnerka je bacuľka. Na sociálnych sieťach sa na ňu zniesla vlna hejtu za jej kilá, a vieš čo spravil on? Zastal sa jej pred celým svetom. Jasne sa vyjadril, že ona je láska jeho života, či má o 20kg menej alebo viac, že si ju váži a miluje ju. Takže uvedomiť sa môžeš akurát tak ty sám a hanbiť sa môžeš tiež akurát tak za seba.
Ak sa ti nepáčia baculky, je to úplne v poriadku, nájdi si takú, ktorá sa ti páči. Otázne je, prečo ťa žiadna nechce...
V prvom rade svoju priatelku nehejtuj TY. Bud sa ti paci alebo nie. Neospravedlnuj to tym, ze stihle zeny si svine.
@anonym_715bc1 ja ju nehejtujem , je s ňou príjemne , je inteligantná , milá , chcem aby bola šťastná
Ja všeličomu rozumiem, ale takýmto mužom nie. Na jednej strane píše, že prečo on nemôže mať štíhlu ženu a na druhej strane, že si našiel ženu s miernou nadváhou. Tak si mal nájsť štíhlu a nie takúto, to nie sú na vine štíhle ženy, že on si našiel takúto , za ktorú sa dokonca hanbí, to je jeho nesprávny postup.
Ja sa cudujem, ze ta vobec aj ta pribrata chce, ja by som o teba ani bicykel neoprela. Extrem smutny prispevok, s takymto postojom ostanes skor ci neskor sam.
@zralok28 Tak si to zhrňme, čo som z tvojho textu pochopil 🙂 Ty píšeš, ako ju miluješ, a zároveň sa za ňu hanbíš, a potom si ešte nahnevaný na štíhle ženy, lebo ťa nechcú. Počkaj, popremýšľam, kde je problém... Už to mám... ach, ale nemusím to tu písať, lebo už to dúfam vieš aj ty ;) Prajem veľa šťastia pri prebudení 🙂
@anonym_715bc1 ja ju nehejtujem , je s ňou príjemne , je inteligantná , milá , chcem aby bola šťastná
@zralok28 a zabudol si dodat, ze aby bola aj stihla.
je mi smutno za nu, asi nie si taky krasny, ked ta stihle nechcu
@zralok28 vykašli sa na ňu, ona si zaslúži niečo viac ako priemerného a zamindrákovaného chlapa, ktorý sa má hanbiť ZA ŇU.
Nedávno obletel svet príspevok známeho futbalistu, ktorý mimochodom má peňazí, že ich môže prehadzovať vidlami, ako profesionálny športovec má vyšportované telo a jeho partnerka je bacuľka. Na sociálnych sieťach sa na ňu zniesla vlna hejtu za jej kilá, a vieš čo spravil on? Zastal sa jej pred celým svetom. Jasne sa vyjadril, že ona je láska jeho života, či má o 20kg menej alebo viac, že si ju váži a miluje ju. Takže uvedomiť sa môžeš akurát tak ty sám a hanbiť sa môžeš tiež akurát tak za seba.
Ak sa ti nepáčia baculky, je to úplne v poriadku, nájdi si takú, ktorá sa ti páči. Otázne je, prečo ťa žiadna nechce...
@sissy27 Vsak to tam pise v zavere - stihle ho nechcu, lebo maju velke ega ci co....a on je tak sexy....definitivne tam citim narcisticke crty.
Nie, ty ju neľúbiš
"Chcem týmto napísať štíhlim ženám, že nech sa láskavo uvedomia, je to od nich len ego a namyslenosť a úbohá trápnosť "
Čo? Ako ja môžem za tvoje divné názory? Keď si nechcel tučnú frajerku tak si ju mal poslať hľadať ďalej. Pošli jej link aby si prečítala akého blba toleruje.
@zralok28 Keď som si prečítal, čo si napísal, úplne náhodou ma napadlo jedno ponaučenie: Keď niekto zomrie, je mŕtvy, ale on o tom nevie, že je mŕtvy, a všetci okolo neho sú veľmi smutní. Ale pozor, toto isté platí aj keď je niekto hlúpy 🙂
Toto podľa mňa nemôže byť real,len na rozprudenie diaskusie
Ale tie stihle zeny ta neodmietaju preto, ze nemas peniaze, ale preto, ze si debil.
A v com sa majú akože štíhle zeny uvedomiť? Stihla zena nema právo vyberať si partnera podla svojho vkusu a podla toho co sedí jej? Co si ty nejaky Adonis ze ta musia chcieť všetky štíhle zeny? Očividne ta kvôli niečomu nechcú.
A asi si len myslíš ze svoju partnerku miluješ, nemilujes ju. Pretože keby si ju skutočne miloval tak ju ľúbiš presne taku aká je a bol by si na nu hrdý. Ale ty sa za nu hanbis a chces ju meniť. Je mi jej ľúto a dufam, ze ta cim skôr pošle do prdele a najde si niekoho kto ju bude ľúbiť presne taku aká je
Stihle ta odmietaju, tak si si nasiel babu pri tele a kydas na nu. Bud rad, ze s tymto nastavenim ta vobec niekto vzal na milost. Alebo vies co? Urob takto pred Vianocami dobry skutok a daj tej svojej slobodu, nezasluzis si ju.
Ty si dobré tela. Dúfam že sa tvojej terajšej otvoria oči čím skôr a vykašle sa na teba
@zralok28
Skús jej povedať to čo si tu napísal ,a že to nemyslíš v tom zlom ponímaní , ale ak ti ide len o to aby mala SEXI postavu tak k nej niesi úprimný
Akože ten tretí odstavec je o čom? Prečo píšeš, že chceš štíhlu, keď nenávidíš štíhle ženy a je ti z nich zle? Ty sa asi už neuvedomíš, snáď tá tvoja áno a vykašle sa na teba.
Tak toto je silná diagnóza. Posledný odstavec mi odpálil dekel na Melmak.

Mne je z teba trošku smutno. Pýtaš sa svojej ako sa cíti? Či musí chudnúť, aby si sa ty nemusel hanbiť? Toto je fakt také...
"Ide o to, aby som sa aj ja cítil dobre pred kamošmi a rodinou, aby som sa nejak nenudil hanbiť."
Lebo nehovoríš o jej pocitoch, o jej zdraví atď... Ale o sebe