Láska
Dobrý deň prajem, krásny predvianočný večer 🙂
Vopred by som chcel napísať, hlavne pre menej chápavých, že cieľom tejto diskusie nie je urážanie žien s nadváhou, treba si vážiť každú ženu a ja nie som ten typ človeka, ktorý má tendenciu sa smiať z pribratejších žien
Našiel som si cez jednu zoznamovaciu aplikáciu lásku, je to milá, múdra, rozumná žena, ale jedno mínus je, že je probratejšia, ja som pri tom vysoký a mám priemernú postavu. Môžem o nej povedať, že sa teším na stretnutia s ňou, samozrejme, že ju ľúbim a máme niektoré veci spoločné. To všetko je krásne, ale problém je, že mne sa páčia štíhle sexi ženy a trochu sa v spoločnosti hanbím za moju priateľku a preto sa aj hanbím ju ísť zoznámiť s rodičmi a s niektorými kamošmi. Nie je úplne extrémne obézna, to zas nie a chodí aj cvičiť, ale ja nejak extra výsledky nevidím. Na jar som jej navrhol spoločné behávanie, neviem či bude súhlasiť. Chcem aby bola stihla a sexi ako ostatné ženy a to nežiadám od nej aby bola extrémne stihla ako modelka, nože byť úplne mierna bacuľka. Ide o to, aby som sa aj ja cítil dobre pred kamošmi a rodinou, aby som sa nejak nenudil hanbiť. Ďalšia vec je, že podviesť ju jednoznačne nemienim, no a ona sama sa vyjadrila ku mne, že som sexi , úplne skvelý, ukážkový chlap , my sa ani nehádame, vieme urobiť kompromis … jednoducho zo vzťahovej stránky je všetko tip top.
Chcem týmto napísať štíhlim ženám, že nech sa láskavo uvedomia, je to od nich len ego a namyslenosť a úbohá trápnosť …toto čo zaživa moja priateľka so mnou, to by vedela zažívať aj stihla žena, vôbec tým nemyslím , že som najkrajší chalan na svete, ale mám srdce. Je mi z vás zle, naozaj ste len na peniaze a máte také veľké ego a vyžívate sa z toho, že vám vypisuje milión chalanov denne ;) je to už choré z dnešnými ženami. A prečo nemôžem mať aj ja štíhlu ženu ? ;) Trochu sa zamyslite ;) a samozrejme, poznám výnimky , štíhle ženy, ktoré majú srdce, mám aj v rodine, celkovo sa treba trochu uvedomiť
Krásne sviatky prajem
@zralok28 nie, neľúbiš ju, skutočná láska vyzerá inak, bol by si na ňu hrdý a bolo by ti jedno, či sa páči kamarátom a rodine, pretože by si bol očarený aj jej zovňajškom a nechcel by si fyzicky inú ženu. V tvojich očiach by bola najkrajšou ženou na svete.
Dúfam, že si to tvoja priateľka uvedomí a nájde si takého, ktorý ju bude naozaj milovať. A ty si tiež nájdi takú, z ktorej nespustíš oči, bude pre teba najkrajšia a bude ti sedieť aj povahovo.
@zralok28 ty máš hlavne štíhli mozog 😚
Dajme jej to precitat a bude po laske 😅 ty nechces, aby bola stastna, ona uz mozno stastna je, ty chces, aby si bol stastny ty, ...a ostatne tu uz zaznelo, myslim si presne to iste co 90% diskutujucich
Urob jej laskavosť nechaj ju takemu čo si ju bude važiť ako vyzera a nebude mu vadiť a bude ju milovať taku aka je.To čo si popisal mi príde že TY to tak chceš takže ani nevieš či ONA bude chcieť zmenu.Ked sa Ti páčia štihle hľadaj tam.Ju nechaj na pokoji niekomu inemu kto ju bude rad taku aka je.Ak by si ju miloval neprekažalo by Ti to.myslíš len na seba.A čo povedia kamarátia rodičia.Už ked píšeš že sa za nu hanbiš cele zle.Nikdy by som nedokazala sa ukazať s človekom ktorý by sa za mna hanbil.A už vôbec nie za partnera s takým ako si TY by som nebola dúfam že ONA pochopi skoro o čo tu ide.A skonči to s tebou.
No hold štíhle ťa nechcu kto vie prečo.Asi niekde je chyba ale v tebe a nie v tvojej plnšej priateľka ta je úplne v poriadku.Soudruzi udelali chybu ale musiš sa zmieriť že štíhle o teba nemaju zaujem.Ale zato sebavedomie máš poriadne na rozdavanie si stal hned prvý ušlo sa TI veľa máš ho na rozdavanie a čo s toho ked štíhla žiadna o teba ani nezavadí.
Prosim ta ,nebolo by ti lepšie s dlanami,neotravoval by si zivot žiadnej žene a to by bol tvoj najväčší prínos pre všetkých
Chuda baba ,takto mrzko sa k nej správať, inak jediná láska je ta čo citis k sebe
@zralok28 Tak si to zhrňme, čo som z tvojho textu pochopil 🙂 Ty píšeš, ako ju miluješ, a zároveň sa za ňu hanbíš, a potom si ešte nahnevaný na štíhle ženy, lebo ťa nechcú. Počkaj, popremýšľam, kde je problém... Už to mám... ach, ale nemusím to tu písať, lebo už to dúfam vieš aj ty ;) Prajem veľa šťastia pri prebudení 🙂
@bystrozraky Tie stihle svine ho nemiluju...no tak co, bude dobra aj tato🤣
Nie neľúbiš ju
@anonym_715bc1 ja ju nehejtujem , je s ňou príjemne , je inteligantná , milá , chcem aby bola šťastná
@zralok28 stihle ta nechcu, pribratejsia by ta aj chcela ale ty sa za nu hanbis. Mal by si mat gule a povedat jej na rovinu, ze sa ju hanbis predstavit rodine a kamaratom. Mozno prave po tom oznameni zacne behat. Cim dalej od teba dobehne, tym bude pre nu lepsie.
Chlapec vidi svet cez predpisany diktat telesnosti, tela, same tela, co zo seba snazia vykresat nieco najblizsie k “dokonalosti”. Nechtarky a tatoo a salony krasy, posilky a trate na stravach. Dokonca nejake MMA bitky svalnatych muzov, ktorych zivoty mame zit na dokonalych instagramoch. Akoze come on!
Takže ty si s ňou pre to lebo žiadna štíhla ťa nechce?
Jaj bože jedného takéhoto debil@ som mala aj ja na krku 5 rokov. Ja len dúfam že skôr či neskôr si to tvoja polovička uvedomí a pošle ťa do riti tak ako som to urobila aj ja 🙂 a teraz mám konečne pri sebe chlapa nie chlapca ktorí by ma aj na rukách nosil.
pekne sviatky prajem skús sa spamätať.
Daj jej precitat tento skvost, ty priemerny jedinec, a nebudes mat ani tuto baculu, za ktoru sa hanbis 😅😅 tupec

Mas 23 tak snáď este tvoj vek by mohol tvoju hlúposť ospravedlniť. Inak si čistý ch.j