Ahojte, nemate nejaky tip na leginy do fitka, a na prechadzky, ktore nerobia tzv. camel toe? Ešte keby boli aj na výšku 180cm, pas 72 a boky 108 tak by som bola najšťastnejšia :D popripade aj sportove kratasy, tie nosim tiež rada, ale ešte som nenašla také, ktoré by sa mi po piatich minútach pohybu nezarezali až do maternice. vzdy si ich potom musim stahovat a o par sekund su zase zarezane. ďakujem
V prvom rade správna veľkosť, lebo o číslo menšie nič nezmensia, skôr zvýraznia aj to co netreba. Záleží aj od postavy, sú ženy ktorým to nebudú nikdy robiť žiadne legíny a potom ženy, čo majú výraznejšie obrysy ..žiaľ, tu iba hľadať a skúšať, a menej výrazne farby, tie svetlé a farebné zvýrazňujú oveľa viac
Zaklad je, aby nemali v rozkroku presitie a správna veľkosť. Nájdeš na hocijakom eshope. Ja som spokojná s gymbeam aj s goldbee. No aj na leginove sú.
Dakujem za rady dievcata
Mám 4 ks Lelosi ale z tých " starších" ( z novších som vrátila, lebo kvalitovo podĺa mňa šli dole ), mám z Gym beam 3 ks.
Ani jedny mi nerobia camel toe.
Legíny Lelosi (staršia kolekcia asi 3 roky dozadu) a ešte od Laskova sú fajn
Ja som si do fitka kupila v teranove a su fajn. Z temu ze skusim a su fantasticke.
Podla mna mas male leginy a preto sa zarezavaju
mne najlepšie sedia Tchibo legíny
Mam troje Lelosi a tie su tak site, ze nerobia camel toe.