icon

Ako vybrať makeup na prekrytie silných pigmentácií?

msnesquik
Dnes o 06:25

Ahojte, do makeupu sa vobec nevyznam, kupim co mi pride pod ruku 🤣 kazdopadne, po liecbe jednej velmi zakernej choroby mam ako nasledok roznofarebne pigmentacie predovsetkym na rukach, ramenach...kedze pracujem v oblasti, kde na mna denne pozera vela ludi a blizi sa teplejsie pocasie, potrebujem makeup, co mi to jednak prekryje a zaroven tam vydrzi aspon tych 8 hodin a idealne sa nebude obtlacat na oblecenie 🙈 netusim, ci nieco take existuje, ci nejaky prekryvac tetovania alebo co, poradite? Dakujem

anonym_79891d
Dnes o 06:56

@msnesquik za mna blbost, nic take neexistuje
Vsetko budes mat spinave, budes sa potit , cele zle
Chces vstavat o hodinu skor a patlat to na seba? A aj tak to vidno ver mi, kazdy si to vsimne
Oblecenie budes mat oranzove a vydrz 8 hodin? Prosim ta….
Za mna si sa mala zobudit ovela skor a zaradit do rutiny hlavne pripravky proti pigm skvrnam a riesit to v zime alebo ist rovno na nejaku koznu kliniku ci esteticku a riesit to tam

anonym_c072a3
Dnes o 07:59

Ja používam od dermacolu Infinity. Je to asi jediný ktorý je vysoko kryci uz pri jednej vrstve (to patlanie ako bolo vyššie spomínané mi trvá asi 1,5min) a hlavne je ľahký. Potom ho ešte fixujem. Ale keď sa obliekam, musím dávať pozor, lebo ho hneď vidieť na golieroch.

enmery
Dnes o 08:22

Svojho času dokonca brutálne prekrýval tetovanie Dermacol. Foto v prílohe. Ale ešte nevynašli make up, ktorý by ti nezanechal stopy, čiže ak si ho chceš dávať na telo, oblecenie bude špinavé po celom dni po akomkoľvek makeup-e.

anonym_14c9ff
Dnes o 08:25

vichy dermblend-vzorku ti daju aj v lekarni ak treba... ... dermacol makeup cover .. alebo sa proste vykaslat na ludi -kazda mame nieco a to nieco nas robi vynimocnymi ..patlat makeup na telo je blbost ...troska to mozes prekryt samoopalovacim nastrekom