Ako vybrať makeup na prekrytie silných pigmentácií?
Ahojte, do makeupu sa vobec nevyznam, kupim co mi pride pod ruku 🤣 kazdopadne, po liecbe jednej velmi zakernej choroby mam ako nasledok roznofarebne pigmentacie predovsetkym na rukach, ramenach...kedze pracujem v oblasti, kde na mna denne pozera vela ludi a blizi sa teplejsie pocasie, potrebujem makeup, co mi to jednak prekryje a zaroven tam vydrzi aspon tych 8 hodin a idealne sa nebude obtlacat na oblecenie 🙈 netusim, ci nieco take existuje, ci nejaky prekryvac tetovania alebo co, poradite? Dakujem
Ja používam od dermacolu Infinity. Je to asi jediný ktorý je vysoko kryci uz pri jednej vrstve (to patlanie ako bolo vyššie spomínané mi trvá asi 1,5min) a hlavne je ľahký. Potom ho ešte fixujem. Ale keď sa obliekam, musím dávať pozor, lebo ho hneď vidieť na golieroch.
vichy dermblend-vzorku ti daju aj v lekarni ak treba... ... dermacol makeup cover .. alebo sa proste vykaslat na ludi -kazda mame nieco a to nieco nas robi vynimocnymi ..patlat makeup na telo je blbost ...troska to mozes prekryt samoopalovacim nastrekom

@msnesquik za mna blbost, nic take neexistuje
Vsetko budes mat spinave, budes sa potit , cele zle
Chces vstavat o hodinu skor a patlat to na seba? A aj tak to vidno ver mi, kazdy si to vsimne
Oblecenie budes mat oranzove a vydrz 8 hodin? Prosim ta….
Za mna si sa mala zobudit ovela skor a zaradit do rutiny hlavne pripravky proti pigm skvrnam a riesit to v zime alebo ist rovno na nejaku koznu kliniku ci esteticku a riesit to tam