icon

Máte niekedy dni, keď ste smutný, že nemáte partnera/partnerku?

slobodnyanonym
Dnes o 18:46

Ahojte,

nemám priatelku a velakrát, ked vidím páry v meste ako sa držia za ruku alebo na internete ako sú , tak si uvedomujem, že som sám a asi sa to ani nezmení.
Prajem im to. Nech majú radosť a prežijú pekný život.

Len ma zaujíma ako to vnímate vy?

Pekný deň.

anonym_c6df75
Dnes o 18:49

@slobodnyanonym Som tri roky vo vztahu a casto si zaspominam aky som mala super zivot ked som bola single a byvala sama 😀 A smutim za tym aj napriek tomu, ze mam skveleho partnera.

mimka1402
Dnes o 18:55

Keď som bola v dlhodobom vzťahu tak som spomínala na single život a aké to malo výhody. Teraz som single a spomínam občas na vzťah. 😁 Človek vždy chce to, čo nemá.
Venuj sa sebe a pracuj na sebe, správna žena do teba narazí hoc aj pri vynášani odpadkov. 🙂

anonym_bbd722
Dnes o 19:03

Keď som bola single tak som na to často myslela a trápilo ma to (bola som veľmi dlho sama). Teraz spomínam na to, že ako super mi bolo keď som mala vždy popratane a navarené an viac dni dopredu 😂 (môj chlap zje aj to čo navarím na “zajtra”)

anonym_c8629e
Dnes o 19:06

@slobodnyanonym niekedy su ludia smutni, aj ked maju pri sebe niekoho.

anonym_6f94e1
Dnes o 19:11

A koľko z nich je sice vo vztahu ale su osameli, ziju v nefunkcnych vztahoch.To je 100 krat horsie ako single.To že niekto da fotky na FB nič neznamena, nevies aký majú život za zatvorenými dverami, hrajú divadlo pred ludmi a vlastnými detmi

tato_
Dnes o 19:11

Ahoj, ak ta to aspon trocha povzbudi, tak je nas viacej, ktori sa s tymto trapime. Ako pisu baby vyssie, treba na sebe pracovat, budovat zazemie, rozvijat sa spravnym smerom, byt za kazdych okolnosti sam sebou, naucit sa byt so sebou spokojny a mat sa rad. Ono to pride ked nastane ta spravna / najmenej vhodna chvila 🙂

anonym_e87e0c
Dnes o 19:37

Ved vyskusajte zoznamky typu ze sa stretnete viaceri napr v kaviarni, kazdy s kazdym sa porozprava a rozhodne sa s kym sa chce znovu rozpravat v druhom kole atd. Ako sa to vola?
Kamaratka si dlho nevedela niekoho najst a takto si hned nasla, vydala sa, ma deti