icon

Skúsenosti s airtrackom pre deti v záhrade

barbie_b
Dnes o 11:36

Zdravím, chcem deťom kúpiť tú dlhú nafukovaciu žinenku airtrack na cvičenie v záhrade. Prosím, máte s tým niekto skúsenosť? Neprepichnú to nejaké kamienky v exteriéry? Je to odolné? Je to skladné po vyfučaní? Ďakujem

renka30
Dnes o 11:54

Dcéra ho máva na tráve, zatiaľ ho nič neprepichlo, ale vždy predtým skontolujeme, či tam nie je nejaký kamienok a pod. ale je to dosť pevné. Tak isto aj na sústredení ho mávajú vonku. Ja ho vždy na noc schovávam dnu, cez zimu skladujem v úložnom priestore v posteli

barbie_b
autor
Dnes o 11:58
@renka30

Dcéra ho máva na tráve, zatiaľ ho nič neprepichlo, ale vždy predtým skontolujeme, či tam nie je nejaký kamienok a pod. ale je to dosť pevné. Tak isto aj na sústredení ho mávajú vonku. Ja ho vždy na noc schovávam dnu, cez zimu skladujem v úložnom priestore v posteli

@renka30 Dakujem. Prosim ta, mate k tomu aj odrazovy mostik, pripadne dalsie ine pomocky? Moje decka bavi gymnastika len tak amatersky, takze rozmyslam, co by bolo vhodne este prikupit.

renka30
Autor odpoveď zmazal
renka30
Dnes o 12:03
@barbie_b

@renka30 Dakujem. Prosim ta, mate k tomu aj odrazovy mostik, pripadne dalsie ine pomocky? Moje decka bavi gymnastika len tak amatersky, takze rozmyslam, co by bolo vhodne este prikupit.

@barbie_b Nie, nic ine nemame, ona by ho potrebovala akurat dlhsi, aby mohla viac skokov za sebou robit 🙂, ale na to uz nemame priestor