Meria tlak Ženská
Dobrý deň, prosím vás chodí niekto ku pani doktorke Turnovej- Ženskej doktorke Námestova ? Chcela by som sa opýtať idem na preventívnu prehliadky a či sa u nej meria tlak ?idem tam prvý krát prestúpila som od inej doktorky.Mam strach z doktorov od tehotenstva….
Ďakujem za odpoveď.
Určite ženská dr pri preventivke tlak nemeria
Určite ženská dr pri preventivke tlak nemeria
@anonym_1cb1d1 ďakujem
A strach mas akoze z toho merania tlaku? Ci z coho?
@crazy_cat_lady áno vždy mam vysoký, mala som problémy v tehotenstve s tlakom a od vtedy mám strach mam aj v karte napísané.
neliečiš sa na ten vysoký tlak?
neliečiš sa na ten vysoký tlak?
@anonym_98fcb1 Nie užívala som lieky iba keď som bola tehotná a teraz už nie. Bola som aj v nemocnici s krvným tlakom keď som bola tehotná.
@nataliavnen na preventívne u gynekológa mi vždy tlak meria
@koniarova a kde chodíte na gynekologiu ? Ja čo som chodila tam merala iba keď som bola tehotná
A okrem tlaku, máš aj iné zdravotné problémy? Bojíš sa len merania tlaku? Odber krvi, očkovanie, celkovo "biele plášte" ti nerobia problém?
Mne na gynde meral tlak len v tehotenstve.
A okrem tlaku, máš aj iné zdravotné problémy? Bojíš sa len merania tlaku? Odber krvi, očkovanie, celkovo "biele plášte" ti nerobia problém?
@anonym_1271b0 áno mam v karte napísané syndróm bieleho plášťa…. Doma mam aj super tlak všetko v poriadku prídem ku doktorke stres a už to ide
@anonym_1271b0 mne tak isto merala iba keď som bola tehotná ale teraz som prestúpila a neviem čo má čaká a už stresujem.
@anonym_1271b0 áno mam v karte napísané syndróm bieleho plášťa…. Doma mam aj super tlak všetko v poriadku prídem ku doktorke stres a už to ide
@nataliavnen prečo to neriešiš u psychológa? Keby si si dala pred návštevou gynekológa niečo na upokojenie? Polovičku Neurolu? Skúsila si?

A strach mas akoze z toho merania tlaku? Ci z coho?