icon

Merkury Market obklady: Skúsenosti a kvalita po čase?

20. mar 2026

caute baby kupovali ste niektora obklady do kupelne v Merkury Markete? maju tam tie polske znacky za super ceny ale nas majster ma strasi ze tie kachlicky su krive a ze sa to bude zle klast. mate ich daktora doma uz dlhsie? nepraskaju dako alebo sa neodlupuje ta glazura po case? rozmyslam ci radsej neist do Sika ale tam vyjde ten isty rozmer o stovky eur viac.

anonym_b64dbf
20. mar 2026

Mali sme odtiaľ dlažbu v celej kúpeľni vrátane sprchového kúta a v chodbe, úplne v pohode bola, ani krivá ani sa neničila.

anonym_7fbbdc
20. mar 2026

my síce nie dlažbu, ale plávačku - no hrôza.

hytal
20. mar 2026

Kámoška chcela ušetriť a nakúpila obklady i dlažbu. Hrôza, nesedelo to pekne, majster nadával, že má s tým veľa práce na vyše. Tiež si v ypýtal veľa za prácu. Za mňa sa na takýchto veciach šetriť nevypláca.

anonym_2bc4b0
20. mar 2026

Mame ciernu lesklu a sam predavac povedal,ze ta je na mm presne rovnaka a aj bola,preto bola aj drahsia.Bielu,co sme davali do kupelky uz rovnaka nebola.Ale to iste je aj v inych predajniach,nielen v mm.

anonym_cf7116
21. mar 2026

Mame odtiaľ a v pohode keď niečo nepasuje šikovný človek vie ako to urobiť..

frflos_nespokojny
28. mar 2026

Majster ma uplnu pravdu. Dával som do chatky koli vzoru z merkury. Krivé, rozmer hroza. Tam mi to nevadilo, ale do novej kúpeľni kachličky z merkury určite nie. V Aquaterme som sa o tom rozprával s odborníkom, zhrniem to: siko je v pohode, ale su to tvoje peniaze, tak kupuj kde chces.

anonym_647ca0
28. mar 2026

Zalezi od toho, aku kupis, ak lacnu, tak moze byt kriva, ale ani nemusi. Kup lepsiu, trieda 1., pozri recenzie.
Ja viem aj o drahych znackovym, veru tiez nepobrali rovnosti.
My mame velkoformatove aj polske, aj Talianske, dokonca aj cinsku vyrobu. Vsetky boli ok. Ale kupili sme 1.triedu a jednu sarzu