Merkury Market obklady: Skúsenosti a kvalita po čase?
caute baby kupovali ste niektora obklady do kupelne v Merkury Markete? maju tam tie polske znacky za super ceny ale nas majster ma strasi ze tie kachlicky su krive a ze sa to bude zle klast. mate ich daktora doma uz dlhsie? nepraskaju dako alebo sa neodlupuje ta glazura po case? rozmyslam ci radsej neist do Sika ale tam vyjde ten isty rozmer o stovky eur viac.
my síce nie dlažbu, ale plávačku - no hrôza.
Kámoška chcela ušetriť a nakúpila obklady i dlažbu. Hrôza, nesedelo to pekne, majster nadával, že má s tým veľa práce na vyše. Tiež si v ypýtal veľa za prácu. Za mňa sa na takýchto veciach šetriť nevypláca.
Mame ciernu lesklu a sam predavac povedal,ze ta je na mm presne rovnaka a aj bola,preto bola aj drahsia.Bielu,co sme davali do kupelky uz rovnaka nebola.Ale to iste je aj v inych predajniach,nielen v mm.
Mame odtiaľ a v pohode keď niečo nepasuje šikovný človek vie ako to urobiť..
Majster ma uplnu pravdu. Dával som do chatky koli vzoru z merkury. Krivé, rozmer hroza. Tam mi to nevadilo, ale do novej kúpeľni kachličky z merkury určite nie. V Aquaterme som sa o tom rozprával s odborníkom, zhrniem to: siko je v pohode, ale su to tvoje peniaze, tak kupuj kde chces.
Zalezi od toho, aku kupis, ak lacnu, tak moze byt kriva, ale ani nemusi. Kup lepsiu, trieda 1., pozri recenzie.
Ja viem aj o drahych znackovym, veru tiez nepobrali rovnosti.
My mame velkoformatove aj polske, aj Talianske, dokonca aj cinsku vyrobu. Vsetky boli ok. Ale kupili sme 1.triedu a jednu sarzu

Mali sme odtiaľ dlažbu v celej kúpeľni vrátane sprchového kúta a v chodbe, úplne v pohode bola, ani krivá ani sa neničila.