Ktorý model Xiaomi má najlepší fotoaparát a pamäť?
Máte niektorá tento typ mobilu a vedeli by ste mi odporučiť aký typ je najlepší? Čo som pozerala je Redmi Note 14 aj 15 potom plus/pro a x typov.
Potrebujem taký čo má dobrý foťák a veľkú pamäť.
@anonym_autor určite by som nešla do redmi ... Jedine vlajkové lode , ak chcete kvalitu.
@anonym_autor xiaomi 15t pro
@anonym_autor mám pocaphone a brutálne som spokojná. Mám ho 7rokov, raz som si dala vymeniť baterku, a má 128 GB pamäť plus miesto na ďalšiu pamäťovú kartu
Mám 14 note pro, mne stačí 256. Ale vieš si vybrať aj väčšiu pamäť, foťák má skvelý, ináč je to výborný android. Mala som rady Redmi, Poco aj klasiku Xiaomi, základ je vybrať správne parametre, detaily ktoré hľadáš....
@anonym_autor určite by som nešla do redmi ... Jedine vlajkové lode , ak chcete kvalitu.
@majus2323 Teraz mám Redmi 9 mám ho už vyše 5 rokov funguje všetko len chcela by som novší a s väčšou pamäťou.
Ešte otázka kde ste kupovali v ktorom obchode? A 256 alebo 512 GB pamäť ako dlho zaplnite? Chcem ďalších pár rokov mať pokoj nech mi mobil vydrží čím dlhšie.
@majus2323 Teraz mám Redmi 9 mám ho už vyše 5 rokov funguje všetko len chcela by som novší a s väčšou pamäťou.
@anonym_autor ja som mala 8 telefónov Xiaomi , preto vám píšem , že je obrovský rozdiel mať redmi a vlajkovú loď. Redmi je po 3 rokoch nepoužiteľný. Ak využívate telefón len na volanie, tak použiteľný samozrejme je.
@anonym_autor ja som mala 8 telefónov Xiaomi , preto vám píšem , že je obrovský rozdiel mať redmi a vlajkovú loď. Redmi je po 3 rokoch nepoužiteľný. Ak využívate telefón len na volanie, tak použiteľný samozrejme je.
@majus2323 Na volanie písanie internet čítanie fotenie natáčanie videí proste na všetko.
@anonym_autor tie nove xiaomi stoja za prd urcite by som sa vyhol tejto znacke. Tie telefony su tak napratane reklamamy ze pridete o nervy... Povypinat ich je dost narocne, pomaly v kazdej aplikacii osobitne a tie nastavenia su dost skryte... Poznam ludi co mali xiaomi a nedali na to dopustit ale pri zmene modelu za novy cca posledne dva tri roky zmenili nazor. A sparovanie s inymi znackami zariadeni je katastrofa bud to nejde alebo dlho trva a vypadava spojenie. Napr s telkou, hodinkami...
@anonym_autor tie nove xiaomi stoja za prd urcite by som sa vyhol tejto znacke. Tie telefony su tak napratane reklamamy ze pridete o nervy... Povypinat ich je dost narocne, pomaly v kazdej aplikacii osobitne a tie nastavenia su dost skryte... Poznam ludi co mali xiaomi a nedali na to dopustit ale pri zmene modelu za novy cca posledne dva tri roky zmenili nazor. A sparovanie s inymi znackami zariadeni je katastrofa bud to nejde alebo dlho trva a vypadava spojenie. Napr s telkou, hodinkami...
@anonym_3c557d mam xiaomi 15t pro - reklamy žiadne nemám... Jediné čo mi vyhadzovalo bolo z ich priehladaca, čo sa dvoma klikmi dalo vypnúť a už nič neukazuje... spárovanie s hodinkami/autom/TV bez problémov ... Tak neviem, asi zázrak teda
Napr.
Redmi Note 14 Pro+ 5G 12GBRAM 512GB ...
Hlavný fotoaparát: 200 Mpx
@anonym_2d6843 ak chceš dobrý fotak tak to redmi určite nemá, aj keď tam píšu neskutočný počet mpx, nie je to dobrá fotka. Syn ma presne tento a fotky to robí veľmi podpriemerne, otec ma tiež ale iný a nič moc. Môj 48mpx fotí oveľa lepšie fotky aké tie 200mpx.
@anonym_2d6843
@anonym_3c557d mam xiaomi 15t pro - reklamy žiadne nemám... Jediné čo mi vyhadzovalo bolo z ich priehladaca, čo sa dvoma klikmi dalo vypnúť a už nič neukazuje... spárovanie s hodinkami/autom/TV bez problémov ... Tak neviem, asi zázrak teda
@janai1 auto v pohode to ide ale hodinky a telku mas aku znacku? Ja mam redmi note 14pro, kamoska redmi note 13 pro 5g . Doma telka samsung nesparujem, hodinky samsung na 3krat. Skusali sme s obidvoma telefonmi. Mozno tie redmi stoja za ... Ty mas vyssiu radu je mozne ze tie drahsie telefony tak nedodrbali.
@anonym_2d6843 ak chceš dobrý fotak tak to redmi určite nemá, aj keď tam píšu neskutočný počet mpx, nie je to dobrá fotka. Syn ma presne tento a fotky to robí veľmi podpriemerne, otec ma tiež ale iný a nič moc. Môj 48mpx fotí oveľa lepšie fotky aké tie 200mpx.
@anonym_2d6843
@anonym_a08f5e tie 200mpx ani nekukaj. Ta fotka zaberie 40-50-60MB, zaberie pamat a to ani nevyuzijes. Jedine ak by si chcela spravit foto, potom vytlacit a zaramovat ale inak budes fotit klasickym fotoaparatom. A ten je taky priemerny. Pocet mpx nezarucuje lepsi fotku, tam je viac parametrov co to ovplyvnuju.
@anonym_autor ja somala 5 rpkov 8cku teraz som dala dcerke a ja som si kulila 2 tyzdne dozadu redmi 14 pro 256 je tam aj slot ma pamatovy kartu..

Napr.
Redmi Note 14 Pro+ 5G 12GBRAM 512GB ...
Hlavný fotoaparát: 200 Mpx