icon

Modelingové/Castingové/Komparzové agentúry

evickaban
Včera o 21:05

Dobrý deň,
sú na Slovensku modelingové,komparzové,prípadne iné agentúry pre 3ročné deti? Rada sa predvádza a peniaze by išli jej.

anonym_0cc74e
Včera o 21:22

maličký syn Rossa v seriáli priatelia bol hraný hercom Cole Sprouse. Vysvetlil, že sláva v tomto veku je trauma, ale že jeho skúsenosť sa nedá ani porovnať s tým, ako sa s jeho ženskými kolegyňami zaobchádzalo na Disney Channel. „Mladé ženy na kanáli, na ktorom sme boli [Disney Channel], boli tak silne sexualizované od tak mladého veku ako môj brat a ja, že neexistuje absolútne žiadny spôsob, ako by sme mohli porovnávať naše skúsenosti,“ povedal pre New York Times. „Každý človek, ktorý prechádza takouto traumou, má jedinečnú skúsenosť. Keď hovoríme o detských hviezdach, ktoré sa zbláznili, v skutočnosti nehovoríme o tom, ako je sláva trauma.“
Zamyslel sa nad tým, že sa opäť stal slávnym ako dospelý a prirovnal túto skúsenosť k tomu, čím si prešiel ako dieťa. „Aby som bol úprimný, keďže som si ako dospelý prešiel druhým veľkým kolom tejto hry o slávu, všimol som si rovnaké psychologické účinky, aké sláva má na skupinu mladých dospelých, ako som si všimol ja, keď som bol dieťa,“ povedal. „Myslím si, že ľudia to ľahšie skrývajú, keď sú starší.“

anonym_0cc74e
Včera o 21:25

Alyson Stoner, ktorá hrala v projektoch ako Camp Rock na Disney Channel a Cheaper by the Dozen, je už dlho otvoreným hlasom a zástancom detských hercov. V roku 2021 napísali osobnú esej s názvom „Od batoľaťa k zničenému životu“ o detskej sláve, ktorú stojí za prečítanie v celom rozsahu. V eseji Alyson

podrobne opisuje všetko od traumy z konkurzu so scénou, v ktorej je postava unesená a znásilnená, až po spôsoby, akými sa štúdiá vyhýbali zákonom o detskej práci.
„Nič nebolo navrhnuté tak, aby som skončil... ‚Normálny.‘ ‚Stabilný.‘ ‚Živý,‘“ napísali. „[Cesta od batoľaťa k stroskotaniu ] je odborne skonštruovaná a zafixovaná cenzurovaním škôd, ktoré sa dejú v zákulisí, manikúrou ašpiračných životných štýlov a výsledkov a následným sledovaním tragicky implodujúcich mladých životov.“

„Nejde o ukazovanie prstom, ale o spoločnú prácu na ochrane detí, ktoré budú ďalšou generáciou spoločnosti, z ktorých mnohé majú hmatateľný vplyv na vaše vlastné deti. Existuje len veľmi málo zdrojov, ktoré by ľuďom pomohli rozobrať a zorientovať sa v dôsledkoch kultúry plnej hviezd v detstve, či už ste dieťa, rodič, agent alebo publikum. Riešenia ako odborníci na duševné zdravie a kurzy priemyselnej gramotnosti sú jednoduchými ďalšími krokmi.“

anonym_0cc74e
Včera o 21:26

Jennette McCurdy napísala neuveriteľne úprimnú a srdcervúcu autobiografiu s názvom Som rada, že moja mama zomrela, o traume, ktorú utrpela od svojej matky a vo všeobecnosti počas svojho pôsobenia v Nickelodeone, konkrétne od režiséra, ktorého v knihe nazýva iba „Stvoriteľ“, ale všeobecne sa

predpokladá, že je to ten k0k0t Dan Schneider. „Celé moje detstvo a dospievanie boli veľmi vykorisťované,“ povedala pre New York Times o spomienkach na svoju detskú slávu. „Stále to vyvoláva v mojej nervovej sústave reakciu, keď to musím povedať. Boli prípady, keď ľudia mali tie najlepšie úmysly a možno nevedeli, čo robia. A tiež prípady, keď ich mali – presne vedeli, čo robia.“

Tiež povedala, že si nikdy nedokázala pozrieť späť žiadny z projektov, na ktorých pracovala ako dieťa, pretože sú pripomienkou toho času.

anonym_29520e
Včera o 21:31

@evickaban ved chod si ty sama a nie dieťaťu ničiť zivot-socialku na teba!

anonym_86eb53
Včera o 21:31
@anonym_0cc74e

Jennette McCurdy napísala neuveriteľne úprimnú a srdcervúcu autobiografiu s názvom Som rada, že moja mama zomrela, o traume, ktorú utrpela od svojej matky a vo všeobecnosti počas svojho pôsobenia v Nickelodeone, konkrétne od režiséra, ktorého v knihe nazýva iba „Stvoriteľ“, ale všeobecne sa

predpokladá, že je to ten k0k0t Dan Schneider. „Celé moje detstvo a dospievanie boli veľmi vykorisťované,“ povedala pre New York Times o spomienkach na svoju detskú slávu. „Stále to vyvoláva v mojej nervovej sústave reakciu, keď to musím povedať. Boli prípady, keď ľudia mali tie najlepšie úmysly a možno nevedeli, čo robia. A tiež prípady, keď ich mali – presne vedeli, čo robia.“

Tiež povedala, že si nikdy nedokázala pozrieť späť žiadny z projektov, na ktorých pracovala ako dieťa, pretože sú pripomienkou toho času.

@anonym_0cc74e
Máš nejakú diagnózu?

anonym_2c72e7
Včera o 23:58
@anonym_86eb53

@anonym_0cc74e
Máš nejakú diagnózu?

@anonym_86eb53 100% ma.