Môžem byť tehotná???
Ahojte, potrebujem sa poradiť, lebo mám v tom chaos a aj strach.
Cca 2 mesiace som sa stretávala s jedným starších mužom (o 7-12r starším). Prvýkrát sme mali sex asi pred mesiacom, ale úprimne som sa vtedy necítila úplne komfortne – mala som pocit, že ma do toho trochu dosť tlačil aj keď som odmietala a odťahovala sa. Potom som sa už nechala uniesť (priznám sa..)….. Neskôr postupne som sa na neho naviazala a potom už sme mali niečo spolu skoro pri každom stretnutí.
Problém je, že sa do mňa viackrát urobil (asi 3x), aj napriek tomu, že som ho prosila, nech nie, lebo neberiem antikoncepciu pravidelne. Dokonca už pri prvom nechcenom sexe sa do mňa spravil. Prišiel mi v tomto dosť nezodpovedný, dokonca odmietol riešiť tabletku „po“. Viem, že on by dieťa už chcel, no ja nie.
Mám za sebou aj to, že som v minulosti stratila menštruáciu, nakoľko som trpela ppp a mala som rozhádzané hormóny a gynekologička mi dala vysoko-hormonálnu antiku, vďaka ktorej ju mám „umelo“. Beriem ju asi 2,5 roka, ale teraz som ju nebrala úplne pravidelne (viem, že je to hazard zo zdravým a že sa to nemá, no každopádne ma skôr zaujíma či môžem byť teraz tehotná i tak)
Posledné dni:
- mala som párkrát tlak/kŕče v podbrušku
- pribrala som asi 3 kg behom mesiaca a pritom ja priberám veľmi pomaly pd detstva
- mám väčšiu chuť do jedla
Neviem, či môžem byť tehotná aj v takomto prípade, keď mám menštruáciu vyvolanú antikou a nebrala som ju pravidelne.
Má niekto podobnú skúsenosť? Je reálne, že by som mohla otehotnieť? A ako by ste to riešili na mojom mieste?
Určite si plánujem o pár dní spraviť test, minimálne 2x.
Ďakujem za každý názor.🙏❤️🩹
O-M-G. Toto pises pod svojim menom, aby vsetci vedeli vsetko o tvojom sexualnom zivote? To, ze ta v podstate znasilnil, radsej nekomentujem. A prosim ta, ked roztahujes nohy na pockanie, tak aspon ber tu antikoncepciu pravidelne. Lebo inak je to zbytocne.
@anonym_b39e92 toto neni moje meno… a neroztahujem… ved ani nevies aky mam bodycount

O-M-G. Toto pises pod svojim menom, aby vsetci vedeli vsetko o tvojom sexualnom zivote? To, ze ta v podstate znasilnil, radsej nekomentujem. A prosim ta, ked roztahujes nohy na pockanie, tak aspon ber tu antikoncepciu pravidelne. Lebo inak je to zbytocne.