Hľadanie parťáka s podobným osudom [stómiou]
Ja som sa s tým teraz stretla a chcela by som ak sa tu niekto nájde spoznať nech mi porozpráva o sebe ako sa s tým žije a jedno s druhým.. a možno sa aj stretnúť a osobné potom porozprávať .. keď máte chorobu už hľadať len podobných ľudí .. ja to neberiem tragicky ale predsa to ešte nepoznam neviem ako čo.. tak sa pýtam čo sa tu niekto nájde .. a potešilo by ma keby sa našiel aj mojom veku plus minus.ja mám teraz 36 rokov..
@lusy35 ahoj, nastastie tuto skusenost osobne nemam, ale mam kamarata s cystickou fibrozou, ktory mal stomiu nejaky cas. Viem, ze s nou aj sportoval. U Teba to ma byt natrvalo, ci nevies este?
Drzim palce, aby si to zvladala dobre
@soldi no umna natrvalo lebo už dávno som mala vážnejšie problémy s črevami.. takže dúfam že sa to nejako vstrebe a zvykne si aj telo nato.. ďakujem no škoda že tu nikto není taký že sa nenašiel zatiaľ . Lebo ak to bude nestávalo by sa mi zišiel niekto s podobným osudom no couž.

@lusy35 ahoj, nastastie tuto skusenost osobne nemam, ale mam kamarata s cystickou fibrozou, ktory mal stomiu nejaky cas. Viem, ze s nou aj sportoval. U Teba to ma byt natrvalo, ci nevies este?
Drzim palce, aby si to zvladala dobre