Čo pomáha pri neuropatickej bolesti chodidla?
Vedel by niekto poradiť čo by mohlo pomôcť na neuropatickú bolesť v chodidle, ktorá je vždy ked je noha vyložená a je v kľude? Táto bolest je dôsledok chronického bolestiveho syndrómu. B vitamíny vo vyšších dávkach užíva dlhodobo, ale bez efektu. Ďakujem.
@maca02
Aj ja to mam v noci na nevydrzanie , nasledok " uspesnej " chemoterapie.
@maca02 dôsledok akého syndrómu?, daj prosím vedieť, zaujíma ma to, známy má tiež veľké bolesti nôh, žiadna konkrétna diagnóza
@ivicatolic
Ja nemam silnu bolest ako taku ale ako keby som mala chodidla silno zovrete vo zveraku a to neuvolni ziadne rozcvicenie .
@maca02 dôsledok akého syndrómu?, daj prosím vedieť, zaujíma ma to, známy má tiež veľké bolesti nôh, žiadna konkrétna diagnóza
@ivicatolic komplexný regionálny bolestivý syndrom
@ivicatolic
Ja nemam silnu bolest ako taku ale ako keby som mala chodidla silno zovrete vo zveraku a to neuvolni ziadne rozcvicenie .
@anonym_2b3b37 ten môj známy má akoby drevené nohy, keď prejde dlhšiu trasu, ostane stáť a že nohy mu zdreveneli....potom v noci sa sťažuje na silné bolesti, že mu trhá lýtka aj celé nohy, on vôbec nespáva, iba preleží celú noc
@anonym_2b3b37 ten môj známy má akoby drevené nohy, keď prejde dlhšiu trasu, ostane stáť a že nohy mu zdreveneli....potom v noci sa sťažuje na silné bolesti, že mu trhá lýtka aj celé nohy, on vôbec nespáva, iba preleží celú noc
@maca02 skúste pravidelný kúpeľ nôh s epsomskou soľou.
@ivicatolic tiež skúsiť teplé kúpele s epsomskou soľou a následne vymasírovať svaly mätovým olejom na zlepšenie cirkulácie krvi + pravidelne užívať magnézium, kolagén a jesť potraviny bohaté na vitamín C.
magneziovy olej vtierat, neurolog vie predpisat aj lieky alebo infuzie (thiogamma)
@maca02 skúste pravidelný kúpeľ nôh s epsomskou soľou.
@ivicatolic tiež skúsiť teplé kúpele s epsomskou soľou a následne vymasírovať svaly mätovým olejom na zlepšenie cirkulácie krvi + pravidelne užívať magnézium, kolagén a jesť potraviny bohaté na vitamín C.
@anonym_3b62c1
Ako to moze pomoct ked neurologicka pichala a od lytok ziadne nervy nereaguju to je skor fantomova bolest
jja neviem vzdavam sa kazdu noc Stillnox na spanie.