icon

Ako zvládnuť neveru a nedostatok úprimnosti vo vzťahu?

scarlet1661992
16. mar 2025

Ahojte, v prvom rade by som chcela vedieť Váš názor. Žijem v zahraničí, v jednom meste. Priateľ na dedine (asi 60km od mesta). My, ženy, máme 6. zmysel, keď niečo nefunguje. Problém je, že sme spolu cca už 3 roky, a posledný rok a pol sex skoro žiadny. Možno 2-3x do roka. Partnerovi som našla v telefóne starú diskusiu na fb, ako si so ženatou ženou vypisuje oplzlosti, že chce s ňou sex (viem, že veľmi dávno s ňou aj mal, ale kedže bývajú ďaleko, neni to len tak ľahko znovu možné).

V tom okamihu, sa mi zastavil svet. Bola som 2 roky klamaná, na Amazone accounte som mu našla v archívoch skryté objednané sexuálne hračky, pre pár, samozrejme, že nie pre mňa. Bola tam deka na pissing (má v tom zálubu, sám sa v tom raz priznal.) Povedal mi, že to objednal pre kamoša, čo má inkontinenciu, lebo tá deka saje lepšie a podobné hlúposti. Hlavne, že mal objednávku schovanú v archíve. Hovorila som to už kamoške, povedala, že strašne klame. Dovolenku máme už na zimu zaplatenú, kauciu, asi 1000e na osobu. Asi skôr smola. Popravde, viem, že veľa ľudí lúbi partnera a majú otvorený vzťah, ale toto ma strašne sklamalo. Už len to, že on sa nikdy neodsťahuje do mesta, lebo je dedinský typ.

Čo by ste urobili na mojom mieste? Rozmýšlala som sa mu riadne pomstiť, aby konečne dostal lekciu, že napíšem pár jeho kamošom, čo je zač a navyše mužovi už hore spomínanej žene. nikto si nezaslúži žiť v klamstvách. Lenže potom ma napadlo, že by som ho mala ignorovať a ghostnúť ho, neviem, či by ho to bolelo menej. Mám pocit, že ma emočne vydiera, lebo mi stihol poslať nejaký prívesok s nápisom: Dávaj na seba pozor. Už raz v minulosti mal sex appku, teraz zrazu tieto amazon objednávky. Kebyže povie aspoň pravdu, a nie zatĺka. Takisto náhubok na ústa, a povie mi, že to je na pitie alkoholu. Podla mňa ma vôbec nerešpektuje. Bojím sa samoty, cez víkendy sme nonstop boli spolu, ale nechcem sa triasť stále, že kedy to urobí znovu...

Na dedine ma určite očierni, že ja som na vine, a jeho karma zase nedostihne. Preto som rozmýšlala nad pomstou, aj keď je to dedinské, ale neznášam klamárov. A ako by ste dovolenku riešili? Pomsta alebo nie? Áno, bojím sa aj trochu , že či by ma nemohol zažalovať v Nemecku, neviem, či by to zrobil, že píšem o ňom čo to...
Mama by som is sea via vážiť. Mom sa s nimbuses stretnúť, vypráva, že ma nechce stratiť, ale on ma v podstate pripravil už o tolko energie a života.

stalo sa Vám niekedy, že ste mali dovolenku zaplatenú a zrazu rozchod a ako ste riešili samotu? Bojím sa, že nebudem môcť fungovať v práci a ani inde.

pribinak
16. mar 2025

Pre Boha ….chod k psychologické a začni nirmalne žiť a venovať svoj čas a energiu niekomu inému

Najlepšia pomsta? Keď tá uvidi štástnu s iným

scarlet1661992
autor
16. mar 2025

@pribinak psychologička by mi dala rady, ktoré asi viem, ale bojím sa samoty už teraz. je pravda, že je veľa lepších mužov,

pribinak
16. mar 2025

@scarlet1661992 nájdi si terapeutku, fakt prečistí si hlavu

Neminaj čas a energiu na hentakeho idiota

enmery
16. mar 2025

3 roky a z toho rok a pol nemať sex. A ona sa mu chce mstit a dávať lekcie😂Mňa tu dnes ebne. Tieto nešťastne životy si robíte sami. Už dávno si mala byť het. Tak trp do smrti, keď si hlúpa.

scarlet1661992
autor
16. mar 2025

@enmery ja som napisala ze pocas roka a pol som asi 3x mala sex. a ano,som asi hlupa

lauruska_sumienka
16. mar 2025

vas vztah uz skoncil pred rokom a pol, teraz to uz len natahujes, myslis zeby zdravy chlap vydrzal bez sexu tak dlho a cakal by, kedy by mohol s tebou? ked je chut, vzdialenost nikdy nie je problem. keby bol tento spokojny s vasim vztahom, tak neriesi ine, tento len nema gule sa s tebou na rovinu rozist.
bojis sa byt sama so sebou? ved to je zaklad, pokial toto nevies-tak to ani ziaden vztah nezvladnes. tolko energie dat do destrukcie a pomsty, to radsej si najdi novych znamych, venuj sa veciam co ta bavia, zozen si zvieratko, venuj sa sebe a rozvoju pomocou psychologicky. chlap sa bude pozerat po zene ktora vyzaruje spokojnost a vyrovnanost a nie po depresivnej a pomstychtivej.
a dovolenku zrus, pozri si zmluvu a podmienky odstupenia

scarlet1661992
autor
16. mar 2025

@lauruska_sumienka problem je, že ma ocierny a zase sa mu vsetko prepecie.ja som mu len lekciu chcela dat, aby si v buducnosti vazil dalsiu zenu. ale je to asi dedinske...

lauruska_sumienka
16. mar 2025

@scarlet1661992 s cim by ta chcel ociernit? ze sa rozidete? v dedine kde byva on, kde nechodis? ries si svoj zivot, tohto hod za hlavu a netrap sa kvoli nemu

scarlet1661992
autor
16. mar 2025

@lauruska_sumienka povie kazdemu presne opak, že ja som ho podvadzala atd. ale je pravda, ze tym ludi uz nikdy neuvidim. je mi z toho ale zle, ziaden posun nic. som asi dost hlupa, ze si nevazim seba. mam ale strasnu maniu napisat ze co s inymi robit chcel alebo robil.

scarlet1661992
autor
16. mar 2025

chodim praveze do dediny, ale po rozchode nebudem

majo111222
Odpoveď bola odstránená
enmery
16. mar 2025

@scarlet1661992 3 roky spolu a rok a pol 3krat sex. Wau. Neviem, aké si mala detstvo, že Ti toto príde ok. Ja mam frajera 4 roky a trtkáme ako králiky. K tomu ostatnému škoda slov. Sama si to dovolila. Takže porieš svoju psychiku, lebo si vždy budeš púšťať do života takéto mužské nuly. Ani môj pes by ho neošťal a ty sa kvôli nemu trápiš.

januska12323
16. mar 2025

Keby im aj narozprával, že si pretiahla celú dedinu ako ti to ublíži? Veď ty tam už chodiť nebudeš.

marca12
16. mar 2025

@scarlet1661992 Takyto chlap si nikdy nebude vazit zenu,nikdy si neuvedomi. On ma v hlave,ze robi dobre. Prenho to nie je podvadzanie,nevera. Takyto primitiv to za neveru nepovazuje. Zbytocne plytvať svojou emergiou na vymyslanie pomsty. Prenho je najlepsia pomsta,ked ta uvidi vysmiatu a stastnu. A samoty sa neboj. Bude to pre teba ulava. uz len to,ze sa nemusis zozierat myslienkami,ci je s nejakou inou a co robi. Tento hnoj prenechaj inej,je to chlivak hnusny.

sasa1310
16. mar 2025

@scarlet1661992 2-3x do roka sex? To vážne?

evuska32
16. mar 2025

Ja ti len toľko poviem....môj ex má po rozvode po celej dedine očierňoval, že sme sa rozviedli lebo ja som nechcela deti....myslela som vtedy, že budem chodiť kanálmi. Po rokoch ja mám 2 deti...a on žiadne....takže každý si utvoril svoj obraz. A za ďalšie....na dedine každá senzácia trvá 3 dní 😉...potom príde iná. Vôbec sa tým netráp a urob svoj život šťastným, lebo budeš celý život v "čakarni" ...

domkakvet
17. mar 2025

@scarlet1661992 na co sa mu chces pomstit, je to chore, normalne sa s nim rozid a zacni zit.