Nová aplikácia VUB
Dobrý deň, prosím Vás, máte aj Vy problémy s novou aplikáciou VÚB?
Vôbec mi nejde odoslať platba, všetko tam vypíšem a nedá sa pokračovať už priamo zaplatiť.
Nervy mám neskutočne, potrebujem niečo poslať a nedá sa.
Ďakujem
@morigan555 musis tam dat doslova meno prijemcu aj s s.r.o alebo a.s.ak to je.inak ta to nepusti pokracovat.Drbnuta aplikacia,nervy mam z nej.
@morigan555 musis tam dat doslova meno prijemcu aj s s.r.o alebo a.s.ak to je.inak ta to nepusti pokracovat.Drbnuta aplikacia,nervy mam z nej.
@anonym_f42d91
Ale pusti a vypisuje ze to posielam na vlastnu zodpovednost neznamemu prijemcu bol ZSE.,?
@anonym_f42d91
Ale pusti a vypisuje ze to posielam na vlastnu zodpovednost neznamemu prijemcu bol ZSE.,?
@anonym_227184 mna az po xxxyyyy klikani,a aj to som poslala platbu 2krat,no o nervy.
@anonym_227184 mna az po xxxyyyy klikani,a aj to som poslala platbu 2krat,no o nervy.
@anonym_227184
@anonym_f42d91 preco robite prevody, ked sa da zaplatit kartou?
@anonym_cc6141 čože??
Este som nezazila cloveka, co ma ucet vo vub aby nenadaval na novu aplikaciu. Vo vubke sa tvaria, ze to je o zvyku, nestaxuju sa ludia mi povedala vcera v banke, lked som riesila moj problem. Tak asi nestaci len frflat, ale stazovat sa aj u nich.
@anonym_227184
@anonym_f42d91 preco robite prevody, ked sa da zaplatit kartou?
@anonym_cc6141
ale jasne a ked chces zaplatit za tovar kuoeny online tak kam tu kartu ako chces strcit?? Ti to trosku nedocvakli ci? Nevadi aj mne sa obcas tak zadarí 🫣
Už hodnotenie aplikácie kleslo na 2,1 môžeš čítať recenzie https://play.google.com/store/apps/details?id=s...
stále drží rekord ako najhoršia appka zo slovenských bankových aplikácií, potom nasleduje poštová banka s 3.3 a najlepšie hodnotenie má George SLSP 4,8, Tatrabanka 4,7
Mala som na tu apku neskitocne nervy ale uz sme si na seba zvykli 😅
@anonym_f42d91 ja aj ked si meno vymyslim, tak ide 😅 posielam napr. aj do macacich ozetiek a aj ked mi poslu spravne meno ja v rychlosti popri mojej malej natukam co si z mena pamatam a platba prejde 🤷♀️

A keď to skúsiš online? Ten internet banking.
Ja nemám aplikáciu. Ale aktivovala som vtedy ten nový internet banking. A tiež som mala s tým problém, nechcelo mi heslo načítať, vyhadzovalo ma z prihlásenia.
Potom som to teda otvorila v tom google chrome, čo som si všimla, že vypisuje.
Ale nechápem, prečo mi to nešlo v prehliadači ako doteraz a musela som chrome stiahnuť.