icon

Nova VUB appka a IB

Včera o 16:32

Ahojte,
to len mna tak strasne vytaca ten novy IB vo VUB?
Mobil mam na telefonovanie, prioritne pouzivam notebook, takze aj uhrady a vsetko ohladom financii riesim cez IB. Tento novy sposob prihlasovania a zadania nejakej platby je pre mna takto totalne chaoticke a zbytocne zdlhave 😵
K zadaniu jednej platby potrebujem mobil aj 3 razy a namiesto 15 sec., kt. som potrebovala predtym, mi to teraz trva aj vyse minuty. Export obratov totalne onicom, neda sa s tym pracovat. Dufam, ze to nejako upravia, lebo takto to je hroza 🙄

Strana
z2
biba_18
Včera o 18:33
@anonym_30dacc

Musime sa hromadne stazovat,lebo toto uz neni normalne s appkou a este mi povie na info linke,ze to tak maju vsetky banky,kokos.Este s.r.o.,a.s.aby tam bolo uvedene inak to nepusti.Normalne som mala vcera take nervy,a to dokonca sa mi podarilo 2krat tu istu platbu poslat.

@anonym_30dacc veru nemaú to všetky banky…

maranco
Včera o 20:41
@patka06

@anonym_autor Poradila ti blbosť, pekne všetko ide aj bez aplikácie, ak si ju predtým nemala Hneď bolo jasné, že aktivácia nového IB sa dá spraviť cez SMS notifikácie. A ako tu čítam, je to takto oveľa jednoduchšie

@patka06 nepoužívala si aplikáciu tak ti naďalej funguje IB aj bez aplikácie, kódy ti chodia do SMS, appku nepotrebuješ

@anonym_autor vyzerá to tak, kto sa dal nahovoriť nainštalovať novú aplikáciu tak mu už inak funguje IB, a bez aplikácie sa už nepohne (možno mu to v banke vedia prepnúť nazad na SMS)

@patka06 čo som si všimol po prechode na nové IB prestali chodiť emailové notifikácie o pohybe na účte a o platbe kartou, tebe chodia? alebo ich treba znovu nastaviť v novom IB?

patka06
Včera o 20:57
@maranco

@patka06 nepoužívala si aplikáciu tak ti naďalej funguje IB aj bez aplikácie, kódy ti chodia do SMS, appku nepotrebuješ

@anonym_autor vyzerá to tak, kto sa dal nahovoriť nainštalovať novú aplikáciu tak mu už inak funguje IB, a bez aplikácie sa už nepohne (možno mu to v banke vedia prepnúť nazad na SMS)

@patka06 čo som si všimol po prechode na nové IB prestali chodiť emailové notifikácie o pohybe na účte a o platbe kartou, tebe chodia? alebo ich treba znovu nastaviť v novom IB?

@maranco Neviem ti povedať. Ja som už dávno zrušila všetky notifikácie. Ak chcem niečo vedieť, prihlásim sa IB.

maranco
Včera o 21:02
@patka06

@maranco Neviem ti povedať. Ja som už dávno zrušila všetky notifikácie. Ak chcem niečo vedieť, prihlásim sa IB.

@patka06 riešil som to seniorovi, on bol navyknutý na tie notifikácie keď platil v obchode kartou, že mu prišiel email a v mobile sa bojí mať plnohodnotnú bankovú aplikáciu aby niečo omylom nepokazil, alebo ho niekto nedonútil odoslať všetky peniaze, prevody robí len doma na PC kde to vidí na veľkej obrazovke
do IB sa prihlasoval možno raz za mesiac/štvrťrok

ešte nevieš má VÚB možnosť mať appku v režime len na pozeranie pohybov a zobrazenie notifikácií? aby nevedel cez ňu robiť prevody iba sa pozerať na účet, niečo podobné ako má FIO

patka06
Včera o 21:07
@maranco

@patka06 riešil som to seniorovi, on bol navyknutý na tie notifikácie keď platil v obchode kartou, že mu prišiel email a v mobile sa bojí mať plnohodnotnú bankovú aplikáciu aby niečo omylom nepokazil, alebo ho niekto nedonútil odoslať všetky peniaze, prevody robí len doma na PC kde to vidí na veľkej obrazovke
do IB sa prihlasoval možno raz za mesiac/štvrťrok

ešte nevieš má VÚB možnosť mať appku v režime len na pozeranie pohybov a zobrazenie notifikácií? aby nevedel cez ňu robiť prevody iba sa pozerať na účet, niečo podobné ako má FIO

@maranco Neviem, o apku som sa nezaujímala. IB mi úplne stačí.
Ale dcéra používa len apku, nemá tam možnosť nejakého obmedzenia, režimu.
Možno na infolinke poradia viac

maranco
Včera o 21:09
@patka06

@maranco Neviem, o apku som sa nezaujímala. IB mi úplne stačí.
Ale dcéra používa len apku, nemá tam možnosť nejakého obmedzenia, režimu.
Možno na infolinke poradia viac

@patka06 a nevadí ti že nemáš prehľad o účte bez notifikácií, ani nebudeš vedieť že ti niekto kradne z účtu alebo platí tvojou kartou na internete?

patka06
Včera o 21:13
@maranco

@patka06 a nevadí ti že nemáš prehľad o účte bez notifikácií, ani nebudeš vedieť že ti niekto kradne z účtu alebo platí tvojou kartou na internete?

@maranco Nie, do IB sa prihlasujem pomerne často. To mi na prehľad úplne stačí,

Strana
z2