Ohrozit rodicov dochodcov alebo ich nechat na stedru veceru samych?
Decka dovliekli daku crevnu pliagu zo skolky.ja a manzo sa zatial drzime. Mame vianocovat s nasimi, 70tnikmi. Mame ich ohrozit, ci sa izolovat? Neviem, co robit..
@anonym_autor 24. je až vo štvrtok. Tieto virózy väčšinou trvajú max. 2 dni,
@anonym_autor 24. je až vo štvrtok. Tieto virózy väčšinou trvajú max. 2 dni,
@anonym_b32559 v stredu
@anonym_b32559 v stredu
@really8 🙈
Ale aj do stredy ešte dosť času 😁
Crevna viroza trva max 48h
@ariannazara no ak to deti doniesli dneska, v stredu môže byť kľudne este niekto z nich infekčný.. ale tak ak sa budú cítiť dobre, risknúť to asi môžu..
@anonym_autor dovtedy uz budete ok
Trva to max 2 dni
@anonym_autor veď budete do nedele všetci fit a Štedrý deň je v stredu, tak čo riešiš?
@anonym_autor ako pisu baby - uz by ste mali byt ok ale ak maju byt u vas, dokladne by som vsetko vycistila a vydenzifikovala - aj klucky a postele, ...
@anonym_autor keďže štedrý deň je až stredu. Za mňa je to ok ( som zdravotník) avšak dodržiavala by som zvýšenú hygienu rúk , nejesť nepiť po sebe ( to je dúfam štandard), dezinfikovať ruky - všetci, nebozkavat sa atď.
Tí, ktorý prídu kopnúť že či neviem ako sa prenáša bla bla ...viem. Ale stojím si za tým že žiadny fyzický kontakt a dezinfekcia na 100%
Uvidíš či budete v poriadku, ak budete chorí logicky ostanete doma.
Štedrú večeru si viete posunúť, veď deti majú dlho prázdniny.
Veď je len piatok. Nestresuj. Uvidíš v utorok.
Ako píšu, uvidíte podľa situácie.Ak však postupne ochoriete všetci, to by som uz neriskovala.
Muž dostal 24.12 chrípku, neriskovali sme.
Kolkokrat si aj rodicia radi oddychnu (ale nepriznaju)
však sa rodičov opýtaj.
soytala by som sa rodicov ci su ok ak pridete ak maju deti srakolu ...
Nechcem byť tá, čo kazí radosť, ale u črevnej virózy to je tak, že príznaky vymiznú za niekoľko dní,ale infekcnost pretrváva dlhsie,keďže sa vírus stále vylučuje z tela.
Ja by som odporucila nenakazenymhned rano uzit cierne uhlie-pre istotu.
A na obed probiotika-obnovi sa crevna mikroflora.
Inak,totp mozes praktizovat uz aj teraz i nakazenych deti.
Ja na cierne uhlie nedam dopustit.
Ja tiez nechapem preco to riesis v puatok vecer ked Vianoce su v stredu... vsak bud uz budu v pohode alebo nebudu. Hadam uz takw vacsie 4-5 rokov, řtak nebudu oblizovat veci kade tade. Vy po nich tiez nie
Takze uvidis rano na Vianoce ako na tom a ak varis aj pre nich, tak zanwsiws ci byvaju daleko, ci preco taka dilema?
@anonym_autor dovtedy uz budete ok
Trva to max 2 dni
@anonym_99cf58 no to vobec nemusi byt pravda toto, zvlast, ak to chytia jeden po druhom...🫣
@anonym_autor Ja by som neriskovala, slavnostnu veceru si date spolu aj neskor.
@anonym_autor Tak ako píšu väčšina. Ja mám babky blízko a vždy stane,že sme aj boli chorí a buď prišla jedna či druhá a keďže a neochoreli. Uvidíte do stredy ďaleko.

Crevna viroza trva max 48h