Oplatí sa kúpiť olej do prania od Plačkovej?
Oplatí sa to kúpiť? Lenka niekto píšete tá vôňa nie je taká výrazná
@leonakr máte niečo konkrétne na myslí?
Je možné si takto robiť reklamu? (len sa tak zamýšľam) 🤔 Zuzka si to ty?🧐🤭
@zuzanita1609 Zuza nema urcite zapotreby si robit reklamu na koni ale tiez suhlasim, jej by som do vrecka moje peniaze nepchala.
@leonakr toto je podľa mna trapny komentár. Vieš ako funguje? v rámci nejakej spolupráce osloví výrobcu a ten jej spravi nejakú sériu s jej menom. Voňavý domov má podľa mna kvalitne produkty (mám pracie oleje od nich, aj keď nie priamo Plackovej a fakt sú dobre, používam ich už určite 3 roky a som spokojna), je podľa mna hrozne zhadzovať firmu len za to, že spolupracuje s Plackovou, ktorá je mimochodom za vodou a vôbec nie je nútená tlacit nekvalitne produkty. Mala som možnosť aj vyskusat jej telové maslá, a to sú úplne najlepšie maslá zo vsetkych masiel, ktoré na Slovensku dostanes. A tiež máš možnosť nekúpiť si jej, ale od tej značky zvoliť iné. Práve by som povedala, že Plačková sa podpíše naozaj len za kvalitu, takej Bianky Rumanovej maslo, ktoré doniesla kolegyňa,je tvrdé ako suter, smradľavé, takže tam by som si skôr dala pozor u takýchto Bčkovych influencerov, že nespolupracujú s najlepšími.
@lula313 suhlasim
@lula313 ktoré maslo od Rumanovej myslíš? To slahane ci obyčajne?
Je celkom zabavne citat, ze niekto povazuje Plackovu ako zaruku kvality a Ackovu influ…🤭
Pekny vecer vsetkym 🙂
@personality to obyčajne bolo úplne tvrde a raz doniesla kolegyňa aj to slahane a to tiež otrasne, sa to tak sypalo pri naberaní. To sa s Plackovej maslom nedá fakt ani porovnat, to má úplne konzistenciu slahacky. A ako som písala, keď nechceš Plackovu, vieš si vybrat iné od toho výrobcu.
@lula313 ma to byt super prirodny balzam ale mna z toho tak stipali pery,su tam trblietky ale na perach velmi citit take krystaliky,a je to dost hutne ako mala som hadam miliardu produktov na pery no tento je snad najhorsi,pritom pekny obal,pekna vona,zdanlivo aj zlozenie no uz nikdy viac
Ja som mala the Queen a mne to smrdelo, strašne sladké.. ale používam oleje na pranie od voňavý domov alebo Giovanni 😊
To akože vážne???🤣
Ked tie oleje dokazu vyzrat plastna pracke ako to asi posobi na pokozku?
Nemas svoj parfum ktory pouzivas?
A uz vobec na panske veci, otras ked tymi olejmi citit chlap.
@natalka13 presne a u nas v robote je minimalne 10 chlapov co maju totalne prevonane pradlo (monterky)to vzdy viem kto bol v kuchyni alebo presiel po chodbe niekedy sa fakt az neda pri nom stat.a nemala som vacsieho jedu ked sme boli minule na lyzovacke.vonku cerstvy vzduch min 5Stupnov a ako sme stali v radi na vlek tak z kazdej strany som citila navonane vetrovky co ma az nos stipal.normalbe som vysyupila z radu a nechala nech prejdu.a to aj male deti.ja si neviem predstavit kde to ti ludia vesaju v nutri lebo ja som teda pouzila olej raz fakt len trosku a vonal z toho cely dom od poschodia hore az prizemie. Neviem si predstavit ked to niekto pouzije a zavesi v byte pradlo. Pracka mi z toho vonala este 3dni.
@lula313 tak napr tie cipsy co predávala boli úplnú hnus. A chválila ich do neba. Veru to, že zarába veľa, neznamena, že všetko čo ponuka je prvá trieda. Aj bagety od rendyho Paríž bola riaden odpad. Samozrejme sú ľudia, ktorým chutila. Tak ako tento olej, sú ľudia ktorým vyhovuje a aj takí, čo s ním niesu spokojný. @autorka najlepšie urobíš ked vyskúšaš. Kazdemu vyhovuje niečo iné. A kým tvoja kamoska ho môže zboznovat, tebe sa pacit nemusí.Mne to napr vadí, také prevonane oblečenie, ked všetko intenzívne vonia (napr postelne prádlo) nemôžem ani spať 😀 alebo ked sedí niekto vedľa mňa so sladkou vôňou, mne je z toho až zle. Das si parfum na pranie, na to ini voňavky a fuj, no mne je na odpadnutie. Ja používam avivaz cocolino a to mi staci. Ak si zvedavá na olej, skus ho. Ja som tiež vyskúšala niekolko produktov od nej. Ináč neprídeš na to či tebe sedí.
@malinovka333 tak mne sa minuly tyzden stalo kolegyňa prisla po obede do prace a mna strasne zacalo pistupne dráždiť na kasel nie som alergicka ale teda histaminicka som . A pytam sa jej co to má preboha za taku silnu vôňu na sebe a ona ze praci olej giovani musela som vetrať a nakoniec som aj tak musela isť von na cerstvy vzduch ale uz sa mi rozbehol astmaticky záchvat . Kedze som s nou bola skoto 3 hodiny aj som vetrala aj som isla do inej miestnosti ale bolo to po nej vsade. No des to sa mi stalo toto prvy krat iba raz dom reasgovsla na presýpacie bylín a toto po 4 rokoch no des . Tie oleje .
@tanika je to des.aj v nemocnic to sestricky pozivaju. Ked odide z mistnosti vsetko nam v nose.nie vzdy sa da okno otvorit. Aj ucitelky mi to uz hovorili ze deti v triede navonane.si predstav len 5 deti a kazde inu vonu.ja som sa tu viac krat pytala kde ludia vesaju to pradlo.doteraz mi nikto neodpovedal.ved to musi vonat vely dom nedajboze niekde v 2izb byte. a skriabat cely nos.mne osobne vadia uz vone aj tie rozne vonne oleje co prevonaju byt alebo tycinky,alebo to do zastrcky. Niekomu pridem a hned ma stipe nos a to nemam ziadnu alergiu
@malinovka333 no a mne tá jej silna vôňa pradla vygradovala do astmy joj , uz sa normálne bojim Ludia maju stale potrebu experimentovať nič pekne prirodzene , jemnu vôňu a potom ze sú choroby a alergie intolerancie co v tom musi byt ze az do astmy my to islo a pritom vôbec nie som astmatička. Len raz krd dom prežívala bylinky viac druhov zo sáčkov ale toho bolo fakt vela. To ze preto . Inak nikdy nic au tersz jej pracie oleje. 🥲

Máš potrebu ju naozaj finančne podporovať?🫤Vykašli sa na ňu a poobzeraj sa po niečom kvalitnom.