icon

Ozval sa vam niekedy byvaly partner ktory tvrdil, ze k vam uz necitit to co by mal?

Včera o 14:02

Ahojte

Zaujimalo by ma, ci ste sa ocitli v tejto sitiuacii. Rozchod bol totiz velmi chaoticky a zo dna na den, odovodnenie velmi chabe. Neverila som tomu velmi. Je mozne ze sa ozve pretoze zisti ze to je ozaj nieco co nechcel? Pre mna je to laska mojho zivota a boli sme spolu velmi dlho. V tom obdobi mal vela problemov zdravotne aj v praci a je mozne ze to spolu suvisi

anonym_9dca2c
Včera o 14:05

Ano rozchod chaoticky, po polroku prosim o sancu, ale potom z neho vyslo ze on by chcel len aby som mu pomahala a vztah nie, s tym som nesuhlasila, tak este obcas napise a skusa ci ho podporim , pomozem, vybavim ale chce to vsetko nezavezne co ja urcite na toto nie som.Je to zvlastne, lebo potom vzdy par dni trva pokial to dostanem z hlavy tie jeho chore navrhy, a tiez sa ozval ked ochorel vazne

lentakyterapeut
Včera o 14:07

Je sam nevyslo mu co planoval a chce sa vratit do stareho pristavu a pokojne zase na cas zaparkovat

anonym_780477
Včera o 14:10

Nechcel sa rozísť a preto sa rozišiel?
Neviem no

lentakyterapeut
Včera o 14:14

Ak viecze je tvoja laska vzdy sa k tebe vrati ked ho odkopne ina. To nie je hanba byt druha stale lepsie ako byt sama a zozierat sa

barka1
Včera o 14:16

@anonym_autor áno, je to možné. Ale skusenosti inych su nanic. On sa nebude riadit názormina skusenostami inych.
Radsej v to nedufaj a neupinaj sa na to. V konečnom dosledku ti to može velmi ublížit.

samo789
Včera o 14:22

patri sem aj to ze som bol vcera pomahat stahovat mojej byvalke obyvacku?

autor
Včera o 14:35
@samo789

patri sem aj to ze som bol vcera pomahat stahovat mojej byvalke obyvacku?

@samo789 nie ..

autor
Včera o 14:36
@anonym_780477

Nechcel sa rozísť a preto sa rozišiel?
Neviem no

@anonym_780477 clovek so psychickymi problemami robi rozne rozhodnutia a taki ludia si vacsinou nechcu priznat problem a snazia sa veci vyriesit sami aj ked ti vacsinou nema zmysel

huxy
Včera o 14:37

No, posledná veta, mal vela problémov, zdravotne, aj v práci. A ty si o nich vedela, pomohla si mu s tým nejak, alebo aspoň ho podporila? To by bolo prvé čo by som pocas vzťahu robila. To nemyslím, že by mohlo mať súvis s rozchodom, teda ak si stála pri ňom.
A inak, po rozchode by som uz druhú šancu nedávala. Neverila by som mu už asi. Človek si má vážiť a starať sa o to, čo má a nie prísť na to, o čo prišiel, keď je už pozde. A myslím, že ak by sa ozval, tak len preto, že mu čosi iné nevyšlo.
Skús zabudnúť,potrebuje to svoj čas a prídeš aj na to, že to láska tvojho života nebola. Inak by ste boli spolu a nerozišiel by sa s tebou.

autor
Včera o 14:56
@huxy

No, posledná veta, mal vela problémov, zdravotne, aj v práci. A ty si o nich vedela, pomohla si mu s tým nejak, alebo aspoň ho podporila? To by bolo prvé čo by som pocas vzťahu robila. To nemyslím, že by mohlo mať súvis s rozchodom, teda ak si stála pri ňom.
A inak, po rozchode by som uz druhú šancu nedávala. Neverila by som mu už asi. Človek si má vážiť a starať sa o to, čo má a nie prísť na to, o čo prišiel, keď je už pozde. A myslím, že ak by sa ozval, tak len preto, že mu čosi iné nevyšlo.
Skús zabudnúť,potrebuje to svoj čas a prídeš aj na to, že to láska tvojho života nebola. Inak by ste boli spolu a nerozišiel by sa s tebou.

@huxy ja som sa snazila pomoct ale vas clovek odstrkuje a uzatvara sa do seba, tak je to potom tazko dlho udrzat…

huxy
Včera o 15:29
@anonym_autor

@huxy ja som sa snazila pomoct ale vas clovek odstrkuje a uzatvara sa do seba, tak je to potom tazko dlho udrzat…

@anonym_autor tak to ano, to je potom ťažké. Ale ako píšem v závere, treba zabudnúť a ísť ďalej, nedúfať v niečo, čo by aj tak nefungovalo.

anonym_68dedd
Včera o 18:05

@anonym_autor asi nebude laska tvojho zivota, ked sa s tebou rozisiel… nechaj ho prosim ta a chod dalej.

svetlonos
Včera o 19:36
@anonym_autor

@anonym_780477 clovek so psychickymi problemami robi rozne rozhodnutia a taki ludia si vacsinou nechcu priznat problem a snazia sa veci vyriesit sami aj ked ti vacsinou nema zmysel

@anonym_autor
chces robit v zivote matku Terezu? Super! Vrat sa k nemu a znicí ta. Mas syndom pomahania druhym? Ok, ale rob to teda i cudzich ludi, co ta nebude tazit na srdci.
Zit s partnerom s osychickymi problemami je masaker, viem o com pisem. Tiez som chcela vniest svetlo do jeho zivota, zachranit ho. Dakujem stacilo neprosim a nech to znie akokolvek tvrdo - na prvom mieste som ja a potom ostatni!

viestta
Včera o 20:27

Pre svoje vlastne dobro necakaj, ze sa vrati. Treba zit, nie cakat na zazrak, ktory sa mozno ani nestane.

vilma7
Dnes o 05:25

Rozchody sú väčšinou chaotické, zo dňa na deň, ale nemyslím si že by to dotyčný urobil a za chvíľu oľutoval, hlavne ak ste mali za sebou vela spoločných rokov.
A málokto sa ozaj dozvie skutočnú pravdu, prečo.

Takze na tvojom mieste sa snažím kráčať vpred a neobzerať sa dozadu. Pretoze to asi nebol z jeho strany pevný vzťah alebo si svoju budúcnosť predstavovali ináč.
Polemizovať sa dá na všetky strany. Mozno to už bol prechodený vzťah ktorý sa nikam neposunul....alebo je v tom niekto iný.
Keďže máloktorý chlap ukončí jeden vzťah a až následne začne druhý.