Najlepšie sexy parfémy do 100 EUR
Pekný večer prosím Vás hľadám fakt krásny sexy parfém pre seba😃viete mi niečo poradiť nechcem nieco velmi silne Len nie bacarat to mi smrdí a ani Adriána grande 🙈 a max do 100eur viac za parfém nedám 🙂
Moja vona je uz velmi dlho DKNY delicius klasicky zeleny a na ozaj slavnostne prilezitosti mam dior Jadore.. cena ktoru si napisala je taka z brucha lebo za 100e kupis niekde aj 100ml obycajnejsi parfem na kazdy den aj 30ml kvalitny co staci jeden strek.osobne mam radsej mensie balenia pretoze parfemy pouzivam prilezitostne a kym by som minula velky vona by sa davno zlomila.
@saxana000 chcem niečo menšie tých 30ml mi stačí.. lebo mne sa potom počasie zunuje všetko.. lebo nazaciatku vonia a potom už nie
no taký asi ani neexistuje.To je ozaj individuálne.Ale opýtaj sa umelej inteligencie na chatgpt možno poradí lepšie ako ženy na mk🙂
Spytajte sa v parfemovych skupinach, su tam ludia, co sa roky hybu okolo parfemov a zbieraju parfemy z celeho sveta, chat gpt spriemeruje len nejaké vysledky a radi dost o nicom, aspon co sa tyka parfemov. Nakuknite pripadne do skupinky Vonias, voniam, voniame.
no taký asi ani neexistuje.To je ozaj individuálne.Ale opýtaj sa umelej inteligencie na chatgpt možno poradí lepšie ako ženy na mk🙂
@liusa82 to je co prosím? 🙈
Bola som minule v Douglas ovonat niečo ale všetko mi chceli dat na papieriky 🤦♀️
Ked sa pofrkas octom, urcite sa kazdy otoci 🤌
@autor veď zadaj si chatgpt do googlu a už sa tam len pýtaš otázky a tam ti píše hneď aj odpovede🙂 tiež som to doteraz nepoužívala ale dneska som tam bola s prestávkami skoro celý deň.Tam sa dá pýtať na kadečo.Mňa to celkom chytilo🙂 ale aj tak si myslím že toto ti neporadia ani v neviem akých skupinách to jedine sama očuchať a testovať v drogérkach alebo parfumérkach.Môže to byť neviem aký naj prafém na svete a tebe sa páčiť vôbec nemusí
Za mňa Gaultier, ale pánsky ! Dámske voňavky sú pre mňa presladené...
chces nieco na leto sviezejsie?
@autor veď zadaj si chatgpt do googlu a už sa tam len pýtaš otázky a tam ti píše hneď aj odpovede🙂 tiež som to doteraz nepoužívala ale dneska som tam bola s prestávkami skoro celý deň.Tam sa dá pýtať na kadečo.Mňa to celkom chytilo🙂 ale aj tak si myslím že toto ti neporadia ani v neviem akých skupinách to jedine sama očuchať a testovať v drogérkach alebo parfumérkach.Môže to byť neviem aký naj prafém na svete a tebe sa páčiť vôbec nemusí
@liusa82
@autorka
Toto pisu technologie😉
Na trhu je veľa parfumov, ktoré dokážu zaujať, ale "otočiť hlavu" ľuďom je veľmi subjektívne a závisí od mnohých faktorov, vrátane osobnej chémie pokožky, koncentrácie parfumu, príležitosti a individuálnych preferencií.
Ak hľadáte parfum, ktorý má silnú projekciu a zanecháva výraznú stopu, tu sú niektoré typy vôní a konkrétne príklady, ktoré sú často označované za "otočné":
Orientálne a gurmánske vône
Tieto vône sú často bohaté, teplé a zmyselné, s tónmi vanilky, ambry, korenia, čokolády alebo kávy. Majú tendenciu byť veľmi výrazné a dlhotrvajúce.
* Tom Ford Black Orchid: Ikonická, luxusná a veľmi intenzívna vôňa s tónmi čiernej orchidey, korenia a drevitých akordov. Je to komplexná a mystická vôňa, ktorá určite zaujme.
* Lancôme La Vie Est Belle: Sladká a gurmánska vôňa s výraznými tónmi kosatca, pačuli a vanilky. Je veľmi populárna a má silnú projekciu.
* Yves Saint Laurent Black Opium: Energetická a návyková vôňa s tónmi kávy, vanilky a bielych kvetov. Je moderná a zmyselná.
* Mugler Alien: Silná, mimoriadne unikátna a polarizujúca vôňa, ktorá kombinuje jazmín, ambru a kašmírové drevo. Má obrovskú výdrž a siláž.
Drevité a ambrové vône
Tieto vône sú často hlboké, zemité a sofistikované, s tónmi santalového dreva, cédrového dreva, vetiveru alebo ambry. Sú elegantné a majú tendenciu zanechať dlhotrvajúci dojem.
* Dior Hypnotic Poison: Zmyselná a tajomná vôňa s mandľou, vanilkou a pižmom. Je krémová a má hlboký, magnetický charakter.
* Chanel Coco Mademoiselle Intense: Sofistikovaná, no zároveň silná verzia klasického Coco Mademoiselle s intenzívnejšími tónmi pačuli a ambry. Je elegantná a má vynikajúcu výdrž.
Kvetinové a chyprové vône s intenzívnou bázou
Hoci kvetinové vône môžu byť ľahšie, niektoré sú obohatené o silné základné tóny, ktoré im dodávajú hĺbku a projekciu.
* Giorgio Armani Si Intense: Silná a vášnivá verzia klasického Si, s tónmi čiernych ríbezlí, ruže a vanilky. Je sladká a intenzívna.
* Narciso Rodriguez For Her (Eau de Parfum): Moderná a zmyselná pižmová vôňa s tónmi ruže a ambry. Je to veľmi príťažlivá a rozpoznateľná vôňa.
Tipy pre maximalizáciu "otočného" efektu
* Aplikácia: Nanášajte parfum na pulzné body (zápästie, krk, za uši, lakťové jamky), kde teplo tela pomáha vôni rozvinúť sa.
* Hydratácia pokožky: Parfum sa lepšie udrží na hydratovanej pokožke. Použite telové mlieko bez vône pred aplikáciou parfumu.
* Vlasy: Vlasy dokážu parfum udržať dlhšie. Môžete si ho nastriekať na vlasy alebo na kefu na vlasy.
* Počet strekov: Menej je niekedy viac, ale ak chcete, aby sa ľudia otáčali, možno budete potrebovať o niečo viac strekov ako zvyčajne, v závislosti od koncentrácie (Parfum vs. Eau de Parfum vs. Eau de Toilette).
* Druh koncentrácie: Hľadajte Parfum alebo Eau de Parfum (EDP), ktoré majú vyššiu koncentráciu vonných olejov a tým pádom aj dlhšiu výdrž a silnejšiu projekciu.
Nakoniec, najlepší spôsob, ako zistiť, či sa vám a ľuďom okolo vás bude páčiť konkrétny parfum, je vyskúšať si ho na vlastnej pokožke. Často sa stáva, že vôňa reaguje s individuálnou chémiou pokožky a vonia inak na rôznych ľuďoch. Odporúčam navštíviť parfumériu a otestovať si pár z vyššie uvedených, aby ste zistili, ktorý vám najlepšie sedí.
Co na hovorite dievcata?🤔🙈
“Bola som minule v Douglas ovonat niečo ale všetko mi chceli dat na papieriky 🤦♀️ “
Obchody predchadzaju tomu, ze sa tam niekto bude chodit zadarmo z testerov navonat.
Chloe alebo jej lacnejšia napodobnenina
“Bola som minule v Douglas ovonat niečo ale všetko mi chceli dat na papieriky 🤦♀️ “
Obchody predchadzaju tomu, ze sa tam niekto bude chodit zadarmo z testerov navonat.
@moonlight1210 ale ja chcem kúpiť voňavku nie sa tam prísť na voňať. A chcem streknut na ruku nie na krk. To je rozdiel..
Ahoj, chces ho na bezne nosenie alebo prilezitostne musim povedat, ze malokedy sa mi stane, ze niekto vyrazne vonia. Obcas nejaka mlada baba, inak vacsinou citim z ludi tie parfemy do prania.
Mne napriklad pridu parfemy obtazujuce, vonu mi staci zacitit, ak je pekna, tak je to aj pekny vnem, no to staci. Uz dlhsie "vonanie" ma obtazuje.
A hlavne take vone, ze sa kazdy otoci... to znamena, ze musis byt vyrazne citit. Musela by som ist od teba dalej.
“ ale ja chcem kúpiť voňavku nie sa tam prísť na voňať. A chcem streknut na ruku nie na krk. To je rozdiel..”
To mas jedno, ci si das strek iba na zapastie, iba na krk, iba do dekoltu, ci iba na vlasy,…
Ide o to, ze ludia to zneuzivali. Nechceli si parfum kupit (trebars na nemali). Chceli len v ten den zadarmo pekne voniat.
A zakaznika nebudes zbytocne karhat. Vymyslis taktiku, kde mu taketo zneuzivanie znemoznis.
Tak zacali papieriky. Je to kontrolovatelnejsie. Kazdy si striekne jeden, lebo viac nepotrebuje.
dior- jadore-ale len parfum-nie tie pa vody...
versace-eros
cerruti -1881
lacoste-pou femme
tommy hilfiger-tommy girl
a skvely bol lancome-magnifique-ale ten sa uz nevyraba-neviem preco...
@liusa82
@autorka
Toto pisu technologie😉
Na trhu je veľa parfumov, ktoré dokážu zaujať, ale "otočiť hlavu" ľuďom je veľmi subjektívne a závisí od mnohých faktorov, vrátane osobnej chémie pokožky, koncentrácie parfumu, príležitosti a individuálnych preferencií.
Ak hľadáte parfum, ktorý má silnú projekciu a zanecháva výraznú stopu, tu sú niektoré typy vôní a konkrétne príklady, ktoré sú často označované za "otočné":
Orientálne a gurmánske vône
Tieto vône sú často bohaté, teplé a zmyselné, s tónmi vanilky, ambry, korenia, čokolády alebo kávy. Majú tendenciu byť veľmi výrazné a dlhotrvajúce.
* Tom Ford Black Orchid: Ikonická, luxusná a veľmi intenzívna vôňa s tónmi čiernej orchidey, korenia a drevitých akordov. Je to komplexná a mystická vôňa, ktorá určite zaujme.
* Lancôme La Vie Est Belle: Sladká a gurmánska vôňa s výraznými tónmi kosatca, pačuli a vanilky. Je veľmi populárna a má silnú projekciu.
* Yves Saint Laurent Black Opium: Energetická a návyková vôňa s tónmi kávy, vanilky a bielych kvetov. Je moderná a zmyselná.
* Mugler Alien: Silná, mimoriadne unikátna a polarizujúca vôňa, ktorá kombinuje jazmín, ambru a kašmírové drevo. Má obrovskú výdrž a siláž.
Drevité a ambrové vône
Tieto vône sú často hlboké, zemité a sofistikované, s tónmi santalového dreva, cédrového dreva, vetiveru alebo ambry. Sú elegantné a majú tendenciu zanechať dlhotrvajúci dojem.
* Dior Hypnotic Poison: Zmyselná a tajomná vôňa s mandľou, vanilkou a pižmom. Je krémová a má hlboký, magnetický charakter.
* Chanel Coco Mademoiselle Intense: Sofistikovaná, no zároveň silná verzia klasického Coco Mademoiselle s intenzívnejšími tónmi pačuli a ambry. Je elegantná a má vynikajúcu výdrž.
Kvetinové a chyprové vône s intenzívnou bázou
Hoci kvetinové vône môžu byť ľahšie, niektoré sú obohatené o silné základné tóny, ktoré im dodávajú hĺbku a projekciu.
* Giorgio Armani Si Intense: Silná a vášnivá verzia klasického Si, s tónmi čiernych ríbezlí, ruže a vanilky. Je sladká a intenzívna.
* Narciso Rodriguez For Her (Eau de Parfum): Moderná a zmyselná pižmová vôňa s tónmi ruže a ambry. Je to veľmi príťažlivá a rozpoznateľná vôňa.
Tipy pre maximalizáciu "otočného" efektu
* Aplikácia: Nanášajte parfum na pulzné body (zápästie, krk, za uši, lakťové jamky), kde teplo tela pomáha vôni rozvinúť sa.
* Hydratácia pokožky: Parfum sa lepšie udrží na hydratovanej pokožke. Použite telové mlieko bez vône pred aplikáciou parfumu.
* Vlasy: Vlasy dokážu parfum udržať dlhšie. Môžete si ho nastriekať na vlasy alebo na kefu na vlasy.
* Počet strekov: Menej je niekedy viac, ale ak chcete, aby sa ľudia otáčali, možno budete potrebovať o niečo viac strekov ako zvyčajne, v závislosti od koncentrácie (Parfum vs. Eau de Parfum vs. Eau de Toilette).
* Druh koncentrácie: Hľadajte Parfum alebo Eau de Parfum (EDP), ktoré majú vyššiu koncentráciu vonných olejov a tým pádom aj dlhšiu výdrž a silnejšiu projekciu.
Nakoniec, najlepší spôsob, ako zistiť, či sa vám a ľuďom okolo vás bude páčiť konkrétny parfum, je vyskúšať si ho na vlastnej pokožke. Často sa stáva, že vôňa reaguje s individuálnou chémiou pokožky a vonia inak na rôznych ľuďoch. Odporúčam navštíviť parfumériu a otestovať si pár z vyššie uvedených, aby ste zistili, ktorý vám najlepšie sedí.
Co na hovorite dievcata?🤔🙈
@tundra tak ja mám už roky rokuce ten chanel coco mademoiselle, vždy aj keď chcem zmenu a kupim aj iný, tak mi ten druhý parfem stojí a nemíňa sa..ta intense verzia je ale na mna už silna, ten pouziva moja mamina (“ukradla” mi môj parfem a tiež roky pouziva 😀)..ale je to taký parfem, že to stačí jeden strek a je vybavene..keď to mám napr na svetri alebo saku a dám do skrine, tak vonia cela skriňa..ja mu budem asi verná cely zivot..už aj kolegyne v robote vracia že presne vedia kedy dôjdem do práce a zatiaľ všetci len chvalili.aj muži keď som ešte randila tak často komentovali..tak chod skúsiť na seba a uvidis ako sa v ňom budeš citit 😉a pozor v pripade kúpy majú aj Edt aj EdP ja odporúčam parfem
Mne len pri Chanel Chance eau fraiche sa ma ľudia pýtali,čo to mám za parfém a ako pekne vonia, inak nikdy 😄
To ozaj si niekto kupi parfem podla odporucani cudzuch ludi? Neverim 🙉
Mne kazdy chvali Lacoste Pour Femme a sisley Izia. Potom mam rada klasika Versace Bright Crystal a Armani Acqua di gioia
Taketo otazky ja osobne nikdy nepochopim. Vnimanie voni je subjektivna vec. To co ja mozem vnimat ako sexy parfem, niekto vnima ako smrad. To co ja mozem vnimat ako neskodnu jemnu vonu, iny moze povazovat za zbran hromadneho nicenia. Si treba aspon ujednotit co mam rada: ci sladku vonu s nadychom vanilky, alebo skor ovocnu, alebo sviezu, alebo az unisex, ci drevitu, ci zelenu a potom v tej kategorii hladam. A vyberam si to co vonia mne a v com sa citim dobre ja 🙂
Mne vonia Chloe Nomade -aj jasmínová verzia a tu na koníku som si minule objednala 5 ml mini parfémy - odstreky a najviac mi sadli Giorgio Armani-Code Satin a Carolina Herrera-Very Good Girl Elixir . Ale nemusia sa páčiť každému. Vyhovujú mi, lebo ich rada striedam.
Ysl libre EDT
Oleje do prania. To sa kazdy zhnusene otoci
Ked sa pofrkas octom, urcite sa kazdy otoci 🤌
@vanilkovazmrzka niekedysatu da aj dobre zasmiat 😂😂😂
ja mám rada Chanely, ale vždy mi chválili Chanel Allure - ku mne sa hodí, len treba kúpiť originál, lebo sú často falšované
Mne vonia Chloe Nomade -aj jasmínová verzia a tu na koníku som si minule objednala 5 ml mini parfémy - odstreky a najviac mi sadli Giorgio Armani-Code Satin a Carolina Herrera-Very Good Girl Elixir . Ale nemusia sa páčiť každému. Vyhovujú mi, lebo ich rada striedam.
@andrejka2424 u koho si ich objednala prosím
ysl libre intense

Moja vona je uz velmi dlho DKNY delicius klasicky zeleny a na ozaj slavnostne prilezitosti mam dior Jadore.. cena ktoru si napisala je taka z brucha lebo za 100e kupis niekde aj 100ml obycajnejsi parfem na kazdy den aj 30ml kvalitny co staci jeden strek.osobne mam radsej mensie balenia pretoze parfemy pouzivam prilezitostne a kym by som minula velky vona by sa davno zlomila.