Ja len ze dnes ráno som našla našu civavu v práčke, treba na tých krpcov dávať pozor sekunda a vyprala by som ju
No mne sa raz takto kocúr primotal do prádla… keby nemňaukal tak sa vyperie…
Mám 2 čivavky, ani jednému z nich nenapadlo doteraz chvála bohu vojsť do práčky. Prádlo dávam vedľa a práčka je vždy prázdna a len mierne pootvorená. Treba davat väčší pozor
Joooj, prišla mi na um Tisícročná včela (Peter Jaroš). Budúca nevesta išla sádzať svadobné koláče do chlebovej pece. Na to ju bolo treba najprv vykúriť, vyhriať , potom vymiesť a do vyhriatej vložiť koláče. Až po zapálení zistila, že za drevo sa prišla okotiť mačka. Čo už mohla? Ale koláče ponúkla len hosťom, sama nejedla.
My sme tam prežili riadne stresy, zasekol sa mu pazúr do dierky v bubne. Ale našťastie sa záchrana podarila.
Potvory malé zlaté ale toto preháňajú do pracky by chodiť nemuseli
@stellarstar ja dávam aj do pracky keď mam toho veľa hlavne posteľné ale toto som nečakala. Neviem si predstaviť co by bolo keby ju zapnem a myslela som si ze prádlo vyhadzala a odišla lebo zvykne robiť neporiadok.
Mne sa stalo, keď sme mali na stráženi korytnačku neterinu, že sa priplietla do kôpky prádla (stále triedim podľa farieb). Dala som do práčky, zavrela ju a keby ma v tej sekunde nezavola syn, že sa oblial, tak ju vyperiem. Dávala som to špinavé tričko so práčky a v tom som ju zbadala. Ani vo sne by mi nenapadlo, že by sa mohla zamiešať do prádla.
@lucia13022023 to dakto hore zariadil jej strážny anjel ešte že sa syn olial
Nejak tak sa tvárila spokojná a vyspinkana
@anonym_autor
Mam maleho psa ale Toto sa mi nestalo.
Mam veci v kosi na pradlo ,nie hentak ako autorka.
Musíš začať dávať väčší pozor
Nedá mi to,fakt mi to neda prepáč ♀️ takto dávaš prať vsetko so všetkým?
Ja by som mala nutkanie pretriedit to
Svetle so svetlym,farebné s farebnym
@akika722 periem spolu ale mam tie papieriky proti zafarbeniu ale biele periem zvlášť. Aj mňa by šlo poraziť pred rokom ale asi rok ich používam a ľutujem ze som nezačala skôr a na krpaňu dávam pozor samozrejme
Mam maleho psa ale Toto sa mi nestalo.
Mam veci v kosi na pradlo ,nie hentak ako autorka.
@biglovemom tak ja zvyknem aj do pracky hentak dávať veci keď do koša sa nezmestia si to predstav a mne sa to stalo ze sa vyskočila do pracky je to mala potvora ako sa patrí taka čertica naša
Ešte že sa moji do práčky nezmestia 🤣🤣
Ani by ich nenapadlo tam vliezť
@dianaaaaa partia nemá každý takého ťuťka ako my
Pozdravujem , máme dva Bernské psy cca 50 kg, to istí, že sa ani do 9 kg práčky nevôjdu.
@akika722 nepoužívas obrúsky na pranie?ja už netriedim výborný vynalez
Nejak tak sa tvárila spokojná a vyspinkana