Po prijatí do práce ticho
Ahojte, potrebujem radu 🙈
Bola som na pohovore, kde mi povedali, že ma berú. Následne si odo mňa vypýtali osobné údaje kvôli zmluve, takže som to brala ako vybavené.
Lenže odvtedy prešli už asi 2 týždne a nič – žiadna zmluva, žiadny update. Skúsila som im už aj napísať mail, ale zatiaľ bez reakcie.
Stalo sa vám niečo podobné? Je toto ešte normálne (napr. procesy v HR), alebo to skôr znamená, že si to rozmysleli?
Nechcem pôsobiť otravne, ale zároveň neviem, či ešte čakať alebo to už uzavrieť a riešiť ďalej 🙂 nástup sme dohodli na 5.5. tohto roka.
Ved nastúpis toho piateho a hotovo. Ste sa dohodli tak to platí. Zmluvu dostaneš vtedy. Načo by ti už vyvolávali a vypisovali keď ste dohodnutí na 5.5?
A vlastne ty teraz načo čakáš?
Ved nastúpis toho piateho a hotovo. Ste sa dohodli tak to platí. Zmluvu dostaneš vtedy. Načo by ti už vyvolávali a vypisovali keď ste dohodnutí na 5.5?
A vlastne ty teraz načo čakáš?
@bielasovicka no aspon nejake pisomne potrvdenie o prijati by mozno padlo velmi vhod. Si neviem-nechcem predstavit, ze 05.05 tam pride do prace a.....oni pre nu nic nebudu mat, otocia ju na pate a nech si ide zhanat druhu pracu....🫣🫣
Velmi zvlastne praktiky,my sme boli na pohovore a vsetko tam teda vysvetlili,a daju nam odpoved sms.
O par dni mi volali,ze som prijata a teda info o nastupe mi poslu do meilu,a pohovor bol v auguste s nastupom od 1.11.Takze september nic,zaciatkom oktobra uz pisali,co a ako s nastupom,kedy na lek.prehliadku,podpis zmluv.Tak kludne sa ti mozu ozvat az buduci tyzden s pokynmi,co a ako.Ale mali ti aspon napisat,ze si prijata,nejakou oficialnou cestou to mat potvrdene.

Najvyssi cas aby sa rozkyvali. Ja by som tam zavolala, ze xi to teda plati. Nakolko u nas sme mali zamestnanca co dal vypoved lebo on ide do Volva, ok. A 2t pred nastupom volal a ze oni uprednostnili ineho. Nemas papier, nemas pravdy...